Oldal frissítése

Ryobi R18VI-0

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ryobi R18VI-0

A kompakt és nagy teljesítményű Ryobi R18VI-0 akkumulátoros kompresszor kiváló segítség medencék, játékok, matracok vagy nagy csónakok felfújásához. A nagy, akár 210 l/perc légáram lehetővé teszi, hogy egy dupla fekhelyet mindössze 50 másodperc alatt teljesen felfújj! Nagyon alacsony, 320 g-os súlyának (akkumulátor nélkül) köszönhetően a kompresszor könnyen hordozható és használható, így útközben is gond nélkül magaddal viheted. Ha megfordítod a kompresszor tartozékát, a Ryobi R18VI-0 légtelenítőként is használható, hogy gyorsan kifújja a levegőt matracokból, csónakokból, medencékből stb. A készüléket egy 18 V-os ONE Plus akkumulátor táplálja. Az akkumulátor és a töltő nem tartozék.

A Ryobi R18VI-0 kompresszor legfontosabb jellemzői

  • A nagy kapacitású vezeték nélküli kompresszor súlya mindössze 320 g
  • Gyorsan felfújja a labdákat, matracokat vagy felfújható játékokat
  • Tartalmazza a kényelmes tárolással ellátott nyomásszelepet
  • A Ryobi R18VI 50 másodperc alatt felfúj egy dupla matracot.
  • Tartalmaz egy adaptert, amelyet a szelep teljes kinyitásához használnak.
  • A Ryobi R18VI-0 légtelenítőként vagy fúvóként is használható
  • Akkumulátor és töltő nélkül szállítva

A Ryobi R18VI-0 légtelenítőként is használható

A Ryobi R18VI-0 kompresszor a klasszikus felfújás mellett más alkalmazásokkal is rendelkezésre áll. A fúvóka tartozék elforgatásával légtelenítőként is használható, hogy segítsen a nyugágyak, matracok stb. leeresztésében és összehajtogatásában. A kompresszor emellett praktikus műhelyfúvóként is használható a hatékony fűrészpor- és porelszíváshoz.

Egy akkumulátor mindent meghajt

A Ryobi R18VI-0 kompresszor a RYOBI 18V One Plus sorozathoz tartozik, így egy 18 V-os akkumulátort a sorozat más gépeihez és szerszámaihoz is használhatsz, például fűnyírókhoz, sövénynyírókhoz, lombfúvókhoz, darálókhoz, fúrókhoz, szúrófűrészekhez, stb. Pénzt takaríthatsz meg, mert nem kell minden új szerszámmal új akkumulátort és töltőt vásárolnod.

Kiegészítők:
Nyomásszelep
Fúvóka



Paraméterek

Tömeg

Tömeg 0,3 kg

Típus

Kompresszor típusa Olajmentes

Technikai paraméterek

H​álózati feszültség 18 V
Maximális üzemi nyomás 0,34 bar
Maximális áramlás 210 l/m

Terméktípus

Terméktípus Készülék
Kód:  RYOBI286
Termékszám:  5133003880
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10