Oldal frissítése

Pikatec festett felületek védelmére

Pikatec festett felületek védelmére

A festett felületek védelmére szolgáló Pikatec nano kozmetikai készlet bútorok, konyhaszekrény, padlók vagy lépcsők karbantartására szolgál. A Pikatec készlet egy 50 ml-es Nano Degreaser & Polisher zsírtalanító és egy 30 ml-es Nano Protect Painted Surface terméket tartalmaz. Ez a kombináció gondoskodik a festett felület megerősítéséről, és védő réteget hoz létre rajta, amely csökkenti a szennyeződések lerakódását és jelentősen megkönnyíti a karbantartást. A készítménnyel történő kezelés ajánlott területe 6 m2. A hatékonyság növelése érdekében ezeket a termékeket kombinálhatjuk más Pikatec termékekkel, amelynek köszönhetően még jobb eredményt ér el.

A Pikatec festett felület védőkészlet legfontosabb jellemzői

  • A védőkészlet zsírtalanítót és védőszert tartalmaz
  • Ideális bútorok, konyhaszekrény, padlók vagy lépcsők karbantartásához
  • Egyszerű alkalmazás
  • Nano Degreaser & Polisher 50 ml térfogattal zsírtalanításhoz és polírozáshoz
  • Nano Protect Painted Surface 30 ml-es térfogattal a kezelt felület védelmére
  • Ez a praktikus csomag 6 m2 felületre elegendő
  • Tökéletesen kisimítja és lezárja a festett anyag felületét
  • A Pikatec nano kozmetikumok tartós hatásúak

Nano Degreaser & Polisher (50ml)

Ez a termék tökéletesen eltávolítja a zsírt a nanorészecskéknek köszönhetően, amelyek behatolnak a felület pórusaiba, és így kiküszöbölik a zsírt annak szerkezetében. Ez egy zsírtalanító és polírozó szer, amelyet a Protect Painted Surface felhordása előtt használnak a felület végső zsírtalanításához.

Nano Protect Painted Surface (30ml)

A festett felületek lágyak és hajlamosak a sérülésekre. Idővel ezek a felületek megkopnak és kevésbé jól karbantarthatók. A Nano Protect Painted Surface kemény és rugalmas réteget hoz létre a felületen, amely a szilikon és cirkónium-oxidok nanorészecskéinek köszönhetően kisimítja és lezárja a festék felületét. A kezelt felület sokkal ellenállóbb a károsodásokkal szemben, és a por részecskék az anyag felületén maradnak, így könnyen eltávolíthatók.

Egyszerű alkalmazás

A termék felhordása négy egyszerű lépésben történik. A felületet először alaposan meg kell tisztítani és zsírtalanítani kell. Ezután vidd fel a Pikatec polírozószert, hagyd hatni 30 percig, majd töröld le egy ruhával. Mindig olvasd el az aktuális útmutatót. A Pikatec nano kozmetikumokkal kezelt felületek simábbak és ellenállóbbak a károsodásokkal szemben. Elegendő egy száraz vagy nedves mikroszálas kendő a felület karbantartásához. Könnyen letörölheted a szennyeződést, így a kezelt felületek mindig újszerűnek tűnnek, és a tisztításhoz nincs szükség további vegyi anyagokra.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Bútorhoz, Konyhába, Padlóra

Térfogat

Űrtartalom 0,05 l (50 ml)
Kód:  AUPR257818
Termékszám:  8594178091424

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10