Oldal frissítése

PERUZZO PARMA Fe, ezüst, 4 biciklire

4,7 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

PERUZZO PARMA Fe, ezüst, 4 biciklire

Családoddal vagy barátaiddal kirándulásra, nyaralásra készülsz, amely elképzelhetetlen biciklik nélkül? A Peruzzo Parma Fe kerékpártartóval, amely négy bicikli tárolására alkalmas, a kétkerekű közlekedési eszköz szállítása könnyű, gyors és egyszerű lesz. Az autó hátsó részén elhelyezkedő kerékpártartó nem csökkenti a gépkocsi aerodinamikus tulajdonságait, így nem korlátozza annak sebességét, ha autópályán haladsz. 


Legfontosabb jellemzői

  • A kerékpártartó szükség szerint elfordítható
  • A bicikliket nagyon erősen tartja
  • A nagyobb biztonság érdekében a terméket le lehet zárni
  • Szállított kerékpárok száma: 1-4
  • Teherbíró képessége: 60 kg (4 x 15 kg)
  • Tömege: 20,3 kg
  • Színe: Ezüst

Indulj útnak

Ez a kompakt kerékpártartó nagyon könnyen felszerelhető az autó hátsó részén található vonóhorogra. Az ellenálló anyagnak köszönhetően hosszú élettartamú, ellenáll a sérüléseknek még mindennapos használat során is. A termék egy csuklóval van felszerelve, amely segítségével a tartó elfordítható abban az esetben, ha a felhasználó hozzá szeretne férni a kocsija csomagtartójához. A kerékpártartó maximálisan 29-es méretű és 15 kg súlyú biciklik tárolására szolgál. A kerékpártartóra összesen akár négy darab bicikli is felhelyezhető.


A maximális biztonság és lopás elleni védelem érdekében a terméket hozzá lehet zárni a vonóhoroghoz. A bicikliket állítható pántok segítségével és erős műanyag pánttal is lehet rögzíteni közvetlenül a kerékpártartóhoz.


Paraméterek

Terhelhetőség

Teherbírás 60 kg

Kerékpártartó típusa

Kerékpártartó típusa Vonóhorogra

Kerékpárok száma

Kerékpárok száma 4

Zárhatóság

Zárhatóság A tartó zárral rögzíthető az autóhoz

Működés és kiegészítők

Tulajdonságok Lehajtható, Levehető karos
Csatlakozók és átalakítók 13 tűs csatlakozó
Kód:  AUPR3319
Termékszám:  8015058070648
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10