Oldal frissítése

OXFORD JEGGINGS, női (Kevlar® béléssel, kék indigó, 12/26 méret)

5 1 értékelés
35 390 Ft

OXFORD JEGGINGS, női (Kevlar® béléssel, kék indigó, 12/26 méret)

Akár városban, akár azon kívül mész a motorodon, valószínűleg osztod azt a véleményt, hogy a biztonság a legfontosabb. A női OXFORD JEGGINGS, női (Kevlar® béléssel, kék indigó, 12/26 méret) motoros nadrág megbízhatóan társítja a praktikumot és a védelmet és már első pillantásra lenyűgöz különleges megjelenésével, amely főleg a Városi stílus rajongóinak áll jól. Ez a lenyűgöző minőségű motoros nadrág a lehető legnagyobb védelmet nyújtja az esetleges sérülésekkel szemben, amelyet főleg a külső, Pamut, Elasztán, Textil, Farmer, Kevlár és DuPont Hypalon anyag nyújt.

OXFORD JEGGINGS, női (Kevlar® béléssel, kék indigó, 12/26 méret) - motoros nadrág a biztonságos utazásért

A hamisítatlan motoros nadrág nem minősül annak komoly védelem nélkül, ami eséskor elengedhetetlen. Ezért a(z) OXFORD JEGGINGS, női (Kevlar® béléssel, kék indigó, 12/26 méret) motoros nadrág térdvédővel is fel van szerelve. A(z) OXFORD JEGGINGS, női (Kevlar® béléssel, kék indigó, 12/26 méret) motoros nadrág bármilyen évszakra ajánlott. Mindezeken felül további előnye, hogy egész nap nyugodtan hordhatod, hiszen ugyanolyan jól néz ki, mint egy átlagos farmer.

Paraméterek

Anyag

Anyag Pamut, Elasztán, Textil, Farmer, Kevlár, DuPont Hypalon

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Stílus Városi

Védőfelszerelés

Protektorok helye Térd

Szezon

Szezon Négyévszakos

Méret

Méret M

Szín

Szín Kék

További tulajdonságok

Bélés anyaga Kevlár, Aramid
Kód:  Moto20714
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M111-39-1226

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20