Oldal frissítése

OXFORD Original Approved Jeans laza szabású, férfi (törtfehér, 36-os méret)

41 120 Ft

OXFORD Original Approved Jeans laza szabású, férfi (törtfehér, 36-os méret)

Mindegy, hogy rövid vagy hosszabb úton mész a motorodon, biztosan te is úgy látod, hogy nincs értelme feleslegesen kockáztatni a sérüléseket. A férfi OXFORD Original Approved Jeans laza szabású, férfi (törtfehér, 36-os méret) motoros nadrág tökéletesen egyesíti a védelmet és a kényelmet és már az első perctől lenyűgöz megjelenésével, amely főleg a Városi stílus kedvelőinek fog tetszeni. Ez a tökéletes minőségű motoros nadrág a legnagyobb védelmet adja a lehetséges sérülésekkel szemben, amelyet elsősorban a külső, Pamut, Poliamid, Textil és Farmer anyag nyújt.

OXFORD Original Approved Jeans laza szabású, férfi (törtfehér, 36-os méret) - motoros nadrág a védelemért

A valódi motoros nadrág nem minősül annak kitűnő védelem nélkül, ami eséskor elengedhetetlen. Ezért a(z) OXFORD Original Approved Jeans laza szabású, férfi (törtfehér, 36-os méret) motoros nadrág térd- és csípőprotektorral is el van látva. A(z) OXFORD Original Approved Jeans laza szabású, férfi (törtfehér, 36-os méret) motoros nadrág bármilyen évszakra ajánlott. Az már csak hab a tortán, hogy az irodába is nyugodtan hordhatod, hiszen ugyanolyan jól néz ki, mint egy átlagos farmer.

Paraméterek

Anyag

Anyag Pamut, Poliamid, Textil, Farmer

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi
Stílus Városi

Védőfelszerelés

Protektorok helye Derék, Térd

Szezon

Szezon Négyévszakos

Méret

Méret XL

Szín

Szín Kék
Kód:  Moto21172
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M110-221-3632

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05