Oldal frissítése

OXFORD Original Approved Jeans - laza szabás, férfi (fekete, méret: 36)

42 290 Ft

OXFORD Original Approved Jeans - laza szabás, férfi (fekete, méret: 36)

Akár városban, akár azon kívül mész a motorodon, valószínűleg egyetértesz azzal, hogy nincs értelme feleslegesen kockáztatni a sérüléseket. A férfi OXFORD Original Approved Jeans - laza szabás, férfi (fekete, méret: 36) motoros nadrág remekül egyesíti a praktikumot és a védelmet és már az elejétől lenyűgöz jellegzetes megjelenésével, amely főleg a Városi stílus rajongóinak áll jól. Ez a tökéletes minőségű motoros nadrág a lehető legnagyobb védelmet nyújtja az esetleges sérülések ellen, amelyet elsősorban a(z) Pamut, Poliamid, Textil és Farmer anyag tesz lehetővé.

OXFORD Original Approved Jeans - laza szabás, férfi (fekete, méret: 36) - motoros nadrág a védelemért

Az igazi motoros nadrág nem minősül annak kitűnő védelem nélkül, ami esés esetén pótolhatatlan. Ezért a(z) OXFORD Original Approved Jeans - laza szabás, férfi (fekete, méret: 36) motoros nadrág térd- és csípőprotektorral is el van látva. A(z) OXFORD Original Approved Jeans - laza szabás, férfi (fekete, méret: 36) motoros nadrág bármilyen évszakban hordható. Mindezeken felül további előnye, hogy bárhova felveheted, hiszen ugyanúgy néz ki, mint egy átlagos farmer.

Paraméterek

Anyag

Anyag Pamut, Poliamid, Textil, Farmer

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi
Stílus Városi

Védőfelszerelés

Protektorok helye Derék, Térd

Szezon

Szezon Négyévszakos

Méret

Méret XL

Szín

Szín Fekete
Kód:  Moto21136
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M110-215-3632

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15