Oldal frissítése

OXFORD Nyakvédő Comfy Tribal, (3 db-os szett)

6 390 Ft

OXFORD Nyakvédő Comfy Tribal, (3 db-os szett)

Az OXFORD Comfy Tribal egy három darabos nyakvédő szett, amelynek értéke a többfunkciós használathatóságában rejlik. A nyakvédő megtartja a hőt a test azon területein, amelyeken használják. Kellemes, nagyon könnyű és légáteresztő anyagból készül, ami igen kényelmes viseletet biztosít.Előnye a praktikum és tárolhatóság is. A nyakvédő motorkerékpárosok számára készült, de alkalmas minden szabadtéri tevékenységhez. Univerzális mérete révén megfelel nők, férfiak sőt még gyerekek számára is. A csomag három OXFORD Comfy nyakvédőt tartalmaz fekete és szürke színben, grafikával.

Az OXFORD Comfy Tribal nyakvédő főbb jellemzői (3 db-os készlet)

  • 3 nyakvédős készlet
  • Többfunkciós használat, például sál, motoros maszk, sapka
  • Kellemes, könnyű és légáteresztő anyagból készült
  • Az OXFORD Comfy nagyon praktikus és kényelmes kiegészítő
  • Univerzális méretben
  • Szín: fekete és szürke

Többfunkciós használat

Az OXFORD Comfy nyakmelegítő egy nagyon praktikus kiegészítő, amely nagy hőkomfortot biztosít, mert szélálló. Legnagyobb előnye azonban a többfunkciós használat. A nyakvédőt sálként is használhatod a nyak védelmére. A csukló vagy a vádli köré is tehető. A legnagyobb felhasználási lehetőséget a fej számára kínálja, aholmotoros maszkként, sapkaként, fejpántként vagy gumiszalagként használható. OXFORD Comfy Tribal egyszerűen egy csodás funkcionális divatos kiegészítő.

Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Csősál
Méret UNI
Anyag Poliészter
Szín Fekete, Szürke
Alkalmas Szabadidős, Run, Szabadtéri tevékenységek, Sport
Kód:  Moto07579
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M167-41

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10