Oldal frissítése

OXFORD Extended Original Approved Jeans Slim fit, férfi (fekete, méret: 34)

37 990 Ft

OXFORD Extended Original Approved Jeans Slim fit, férfi (fekete, méret: 34)

Akár rövid, akár hosszabb úton mész a motorkerékpároddal, biztosan te is úgy gondolod, hogy a biztonság a legfontosabb. A férfi OXFORD Extended Original Approved Jeans Slim fit, férfi (fekete, méret: 34) motoros nadrág kiválóan egyesíti a praktikumot és a biztonságot és már az elejétől lenyűgöz jellegzetes megjelenésével, amely főleg a Városi stílus rajongóihoz illik. Ez a kiváló minőségű motoros nadrág a legnagyobb védelmet nyújtja a sérülésekkel szemben, amelyet főleg a(z) Pamut, Poliamid, Textil és Farmer anyag biztosít.

OXFORD Extended Original Approved Jeans Slim fit, férfi (fekete, méret: 34) - motoros nadrág a kényelmes és biztonságos utazáshoz

Az igazi motoros nadrág nem minősül annak minőségi védelem nélkül, amely eséskor nélkülözhetetlen. Ezért a(z) OXFORD Extended Original Approved Jeans Slim fit, férfi (fekete, méret: 34) motoros nadrág térd- és csípővédővel is fel van szerelve. A(z) OXFORD Extended Original Approved Jeans Slim fit, férfi (fekete, méret: 34) motoros nadrág bármilyen évszakban jól jön. Mindezeken felül további előnye, hogy az irodába is nyugodtan hordhatod, hiszen ugyanúgy néz ki, mint egy átlagos farmer.

Paraméterek

Anyag

Anyag Pamut, Poliamid, Textil, Farmer

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi
Stílus Városi

Védőfelszerelés

Protektorok helye Derék, Térd

Szezon

Szezon Négyévszakos

Méret

Méret XL

Szín

Szín Fekete
Kód:  Moto21093
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M110-207-3434

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20