Oldal frissítése

OXFORD EXTENDED Original Approved Jeans laza szabású, férfi (kék, 38-as méret)

37 990 Ft

OXFORD EXTENDED Original Approved Jeans laza szabású, férfi (kék, 38-as méret)

Mindegy, hogy városon kívül vagy belül mész a motorkerékpároddal, talán egyetértesz azzal, hogy a megfelelő felszerelés nélkül nem érdemes elindulni. A férfi OXFORD EXTENDED Original Approved Jeans laza szabású, férfi (kék, 38-as méret) motoros nadrág kiválóan társítja a kényelmet és a védelmet és már első látásra lenyűgöz megjelenésével, amely főleg a Városi stílus kedvelőihöz illik. Ez a fantasztikus minőségű motoros nadrág nagy védelmet ad a sérülésekkel szemben, amelyet elsősorban a külső, Pamut, Poliamid, Textil és Farmer anyag garantál.

OXFORD EXTENDED Original Approved Jeans laza szabású, férfi (kék, 38-as méret) - motoros nadrág a biztonságos utazásért

Egy igazán jó motoros nadrág nem minősül annak minőségi védelem nélkül, amely eséskor nélkülözhetetlen. Ezért a(z) OXFORD EXTENDED Original Approved Jeans laza szabású, férfi (kék, 38-as méret) motoros nadrág térd- és csípővédővel is el van látva. A(z) OXFORD EXTENDED Original Approved Jeans laza szabású, férfi (kék, 38-as méret) motoros nadrág egész évben hordható. Sőt, mit több, nyugodtan viselheted egész nap , hiszen ugyanolyan kényelmes, mint egy átlagos farmer.

Paraméterek

Anyag

Anyag Pamut, Poliamid, Textil, Farmer

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi
Stílus Városi

Védőfelszerelés

Protektorok helye Derék, Térd

Szezon

Szezon Négyévszakos

Méret

Méret XXL

Szín

Szín Kék
Kód:  Moto21161
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M110-219-3834

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20