Oldal frissítése

OXFORD CUT JEGGINGS, női (Kevlar® béléssel, fekete, 18/26 méret)

40 590 Ft

OXFORD CUT JEGGINGS, női (Kevlar® béléssel, fekete, 18/26 méret)

Akár városban, akár azon kívül repesztesz a motoroddal, valószínűleg egyetértesz azzal, hogy a megfelelő védelem már alapfelszerelés. A női OXFORD CUT JEGGINGS, női (Kevlar® béléssel, fekete, 18/26 méret) motoros nadrág megbízhatóan társítja a praktikumot és a védelmet és már az első perctől lenyűgöz jellegzetes megjelenésével, amely főleg a Városi stílus kedvelőihöz illik. Ez az első osztályú motoros nadrág a legnagyobb védelmet adja az esetleges sérülések ellen, amelyet főleg a(z) Pamut, Poliészter, Elasztán, Textil, Farmer, Kevlár és DuPont Hypalon anyag tesz lehetővé.

OXFORD CUT JEGGINGS, női (Kevlar® béléssel, fekete, 18/26 méret) - motoros nadrág bármilyen utazáshoz

A jó motoros nadrág nem minősül annak elsőrangú védelem nélkül, ami esés esetén nélkülözhetetlen. Ezért a(z) OXFORD CUT JEGGINGS, női (Kevlar® béléssel, fekete, 18/26 méret) motoros nadrág térdvédővel is el van látva. A(z) OXFORD CUT JEGGINGS, női (Kevlar® béléssel, fekete, 18/26 méret) motoros nadrág bármilyen évszakban jól kihasználható. Az már csak hab a tortán, hogy nyugodtan viselheted egész nap , hiszen ugyanolyan kényelmes, mint egy átlagos farmer.

Paraméterek

Anyag

Anyag Pamut, Poliészter, Elasztán, Textil, Farmer, Kevlár, DuPont Hypalon

Rendeltetés

Rendeltetés Női
Stílus Városi

Védőfelszerelés

Protektorok helye Térd

Szezon

Szezon Négyévszakos

Méret

Méret L

Szín

Szín Fekete

További tulajdonságok

Bélés anyaga Kevlár, Aramid
Kód:  Moto20760
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M111-44-1826

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15