Oldal frissítése

OXFORD Comfy All Black Nyakvédő, (3 db-os szett, fekete)

4,5 2 értékelés
6 290 Ft

OXFORD Comfy All Black Nyakvédő, (3 db-os szett, fekete)

OXFORD Comfy All Black egy három nyakvédőből álló készlet, amely többfunkciós használattal tűnik ki. A nyakvédő melegen tartja a test azon területeit, amelyeken használod. Kellemes, nagyon könnyű és légáteresztő anyagból készül, ami nagyon kényelmes viseletet biztosít. Előnye továbbá apraktikusság és a tárolhatóság. A nyakvédő motorkerékpárosok számára készült, de alkalmas minden szabadtéri tevékenységhez. Az univerzális méret nőknek és férfiaknak, sőt még gyerekeknek is megfelel. A csomag három fekete OXFORD Comfy nyakvédőt tartalmaz.

Az OXFORD Comfy All Black legfontosabb jellemzői (3 db-os szett, fekete)

  • 3 nyakvédőből álló szett
  • Többfunkciós használat, például sál, fejvédő, fejpánt, sapka
  • Kellemes, könnyű és légáteresztő anyagból készült
  • Az OXFORD Comfy nagyon praktikus és hordozható kiegészítő
  • Univerzális méret
  • Fekete szín

Többfunkciós használat

Az OXFORD Comfy nyakmelegítő egy nagyon praktikus kiegészítő, amely nagy hőkomfortot biztosít, mivel szélálló. Legnagyobb előnye azonban a többfunkciós használat. A nyakmelegítőt használhatod sálként a nyak védelmére. A csukló vagy a vádli köré is tekerhető. A legnagyobb felhasználási területe a fej, aholkapucnikként, sapkaként, fejpántként vagy gumipántként is használható. Az OXFORD Comfy All Black egy nagyszerű funkcionális, egyben divatos kiegészítő.


Paraméterek

Tulajdonságok

Típus Csősál
Méret UNI
Anyag Poliészter
Szín Fekete
Alkalmas Utazás, Szabadidős, Run, Szabadtéri tevékenységek, Sport, Túrázás
Kód:  Moto07622
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M167-94

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05