Oldal frissítése

OXFORD Bumper Cable Lock (sárga, hossz: 0.6m)

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

OXFORD Bumper Cable Lock (sárga, hossz: 0.6m)

Gyakran használod a motorkerékpárodat vagy kerékpárodat, de nem szereted egyedül hagyni, mert félsz hogy ellopják? Ne aggódj többé, és válaszd ezt a lakatot, és biztonságban hagyhatod a motorkerékpárodat. Ez a kiváló minőségű, és megfizethető áron elérhető lakat segít helyben tartani a motorkerékpárodat. Ez a zár 0.6m hosszúságú, és rendelkezik tartalék kulccsal, így vészhelyzet esetén sincs probléma, de javasolt a két kulcs külön tárolása.

Az OXFORD Bumper Cable Lock főbb jellemzői

  • Klasszikus fekete design
  • OXFORD tartalék kulccsal
  • Hossza: 0.6 méter, átmérő: 0.6 cm
  • Feszített acél kábelből készült
  • Ellenálló vinyl burkolat

Mindig biztonságos

Az OXFORD Bumper Lock tökéletes védelmet biztosít, és a kis mérete miatt akár utazások esetén is praktikus. A flexibilitásának köszönhetően egyszerűen tárolható akár hátizsákban is, így bárhová magaddal viheted.

 
Kód:  Moto07164
Termékszám:  M005-80
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20