Oldal frissítése

ÖSSZETÖLT SUV-VAN védőponyva, méret: 530 × 205 × 160 cm

4,5 23 értékelés
40 990 Ft

ÖSSZETÖLT SUV-VAN védőponyva, méret: 530 × 205 × 160 cm

Az autó ponyva akkor hasznos, ha nincs lehetőséged megtisztítani az autót egy garázsban hagyni, és rossz időjárás esetén kint kell hagynod. A COMPASS jégvédő ponyvát nagy időjárási ellenállás jellemzi, és úgy tervezték, hogy tökéletesen lefedje az egész járművet. A felső rész megerősített anyaggal van megerősítve, amely képes elnyelni a jégeső hatását is, és így megakadályozni a jármű károsodását. A ponyva használata nagyon egyszerű, mindössze annyit kell tenned, hogy ráteszed a kocsira, és a ponyvát az alján varrott gumival rögzíted, megfelelő karosszéria vagy a lökhárító segítségével. A ponyva elülső és hátsó részét ezután biztonságosan rögzíthető beépített csat hevederekkel.

A COMPASS jéghuzat főbb jellemzői

  • COMPASS autóvédő ponyva
  • A ponyva felső része megerősített EVA anyagból készül
  • Hatékony időjárás-védelem
  • Egyszerű és biztonságos rögzítés
  • A ponyva védi a testet a mechanikai károsodásoktól
  • Praktikus hordtáska

Hatékony testvédelem

A jégeső nagy károkat okozhat autódban, így védő ponyvával sok pénzt takaríthatsz meg. A ponyva elnyelő hatása kb. 12 mm-es jégesőméretig nagyon hatékony, 74 km / h ütközési sebességig. Nagy ellenállásának köszönhetően a ponyva megvédi autódat például erős szélben lehulló tárgyak ellen, mint például az ágak stb.


Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Személyautó

Méret

Méret Univerzális

Méretek

Hosszúság 530 cm
Szélesség 205 cm
Magasság 160 cm

Anyag

Anyag Háromrétegű vízálló anyag membránnal

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan, Jégeső ellen

Karosszéria típusa

Karosszéria típusa MPV, SUV, Crossover
Kód:  AUPR244158
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591686059847

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20