Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Nanowax Viasz 250 g

4,4 25 értékelés
3 790 Ft
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 3 580 Ft/db

Nanowax Viasz 250 g

Gondoskodj négykerekű utazópartnered lélegzetelállító megjelenéséről, amely úgy fog tűnni, mintha az percekkel korábban gurult volna le a gyártósorról. Erről a Nanowax gondoskodik. Ez a kemény viasz a NANO+ technológiát véve alapul garantálja a fém- és egyéb felületek csillogását. A felvitel után egy olyan réteget képez, amely nem engedi megtapadni a szennyeződéseket a felületen.

Gondoskodik a különböző felületek eredeti állapotának megőrzéséről, így akár műanyag részeken is használható. Az UV-A és UV-B szűrőnek köszönhetően véd a napsugarak okozta károsodástól is. Nagy mennyiségű természetes karnauba viaszt tartalmaz.Nem tartalmaz maró anyagokat, nem hagy csíkokat még akkor sem, ha műanyag vagy gumiból készült részeken használod.

 

Paraméterek

Használat

Használat Karosszéria

Autóviasz típusa

Halmazállapot Szilárd
Összetevők nanoviasz

Tömeg

Tömeg 250 g
Kód:  AUPR223
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  am00015

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10