Oldal frissítése

Motorola TLKR T82, narancssárga / fekete

4,8 8 értékelés
33 690 Ft

Motorola TLKR T82, narancssárga / fekete

Ha gyakran kalandozik dimbes-dombos terepen, akkor biztosan értékelni fogja a Motorola TLKR T82 készüléket. A normál mobiltelefonokkal ellentétben ez nem függ a hálózati jelektől. A jel tíz kilométeres távolságban kiváló vételt biztosít, tizenhat csatornával. Az adóvevő nagyon tartós műanyagból készült, így még szélsőséges körülményeket és hirtelen fellépő időjárási változásokat is képes kezelni. Az inverz kijelző minden fényviszonyok között könnyen olvasható, a Motorola rádiótelefon kicsi és könnyű, így biztosan nem fogja korlátozni Önt.

Főbb jellemzők 

  • Rádiójel tartomány akár tíz kilométeres körzetben
  • Nagy ellenállás az IPx4 védettségnek köszönhetően
  • A Motorola jeladó rendelkezik LED-es megvilágítással, amely vészvilágításként is szolgál
  • 2 x AA alkáli elemmel vagy újratölthető Ni-MH elemmel működik
  • Egyszerű és gyors párosítás egy egyszerűen kezelhető gombnak köszönhetően
  • 16 csatorna és 121 kód kiválasztásának lehetősége

Egyedülálló, minden körülmények között jól olvasható kijelző

A Motorola TLKR T82 Extreme kijelzője inverz. Ez azt jelenti, hogy a számjegyek és egyéb megjelenítendő adatok sötétkék háttéren világító betűtípus formájában jelennek meg. A kijelző nagyon erős fényben is jól olvasható. A háttérvilágítás automatikusan bekapcsol a sötétben. Bármely fényviszonyok között számíthat rá, hogy könnyen beállíthatja mindazt, amire szüksége van, és megbízhatóan tud majd kommunikálni, akivel szeretne.

A Motorola rádiótelefon nem korlátozza a kalandozásban


A TLKR T82 Extreme egy kis jeladó, amely nem korlátozza Önt a kalandjaiban. Mérete mindössze 197 g, az 57 × 181 × 33 mm, így könnyedén elhelyezheti akár egy nagyobb zsebben is. Magánál tarthatja egész idő alatt. Az adóvevőt egy pár AA elemet vagy Ni-MH elem táplálja, de egyszerűen újratöltheti USB csatlakozóval is.

Paraméterek

Alap funkciók

Rádió lefedettség 10 km
Csatornák száma 16
Elem típusa AA
Elemek száma 3 db
Darabok száma a csomagban 2
Kód:  ZD2554i1
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  B8P00811EDRMAW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10