Oldal frissítése

Motorola TLKR T81 Duo Pack Hunter IPx4

Alternatívák megjelenítése
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Motorola TLKR T81 Duo Pack Hunter IPx4

A Motorola TLKR T81 Hunter rádiós adóvevő a legfejlettebb modell a Motorola TLKR kínálatában. A készülékek könnyen kezelhezők, és számos fontos funkcióval rendelkeznek, többek között helyiségfigyelés, rezgő hívásjelzés, csoporthívások kezelése, valamint egy kiválóan olvasható LED-es háttérvilágítású kijelző. A Motorola TLKR T81 rádiós adóvevő segítségére lesz szabadtéri kalandjai során, ugyanakkor professzionáls örzővédő feladatok során is megállja a helyét.

Motorola TLKR T81 Hunter főbb jellemzői

  • Fejlett funkciók, könnyű kezelhetőség, nagy hatótávolság és rendkívüli tartósság
  • A Motorola walkie-talkie maximális hatótávolsága nyílt terepen 10 km 
  • Beépített LED-es lámpa, amely vészvilágításként szolgál
  • Kiváló minőségű vízálló külső burkolat
  • Akár 16 órás üzemidő egyetlen töltéssel
  • 8 csatorna és 121 kód

Egyedülálló, hogy minden körülmények között olvasható kijelző

A Motorola TLKR T81 Hunter adóvevő nagy kontrasztú kijelzővel rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a számok és egyéb szükséges információ fekete betűkkel jelenik meg egy zöld háttér előtt. A kijelző nagyon erős fényben is jól olvasható. A háttérvilágítás automatikusan bekapcsol a sötétben. Bármely fényviszonyok között könnyen megteheti a szükséges beállításokat, és létrehozhatja a kívánt kapcsolatot.

Gazdag tartozékkínálat

A két darab Motorola TLKR T81 Hunter készüléken kívül még számos fontos kiegészítő tartozik ehhez a praktikus horozótáskában szállított csomaghoz. A készlet tartalmaz egy fülhallgatót, amivel szabadon élvezheti a kéz nélkül használható funkciókat, valamint egy nyakpántot és egy övcsipeszt. Természetesen a tölthető akkummulátorok, a töltőtalp és az autós töltő szintén a csomag részét képezik.

 
Kód:  ZD2554i5
Termékszám:  8594158694294
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15