Oldal frissítése

MOTOROLA TLKR T80 IPX2

4,0 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MOTOROLA TLKR T80 IPX2

Robusztus, erős, ellenáll az időjárás viszontagságainak. Ilyen a TLKR T80, mely a legkedvezőtlenebb körülmények között is készen áll a kalandra. Nyílt terepen az akár 10km-es hatótávjának, továbbá vízhatlan kialakításának köszönhetően kapcsolatban tartja Önt a világgal a hegycsúcsok körüli, és a vadonban tett kirándulások esetén is. Az Ipx2 a védelem garantált szintje, mely teljes védelmet jelent a csepegő vízzel szemben. A T80-as adó-vevő ingyenes hullámhosszokon működik, 8 válaszható csatornát, praktikus LCD kijelzőt és beépített, LED-es világítást biztosít. Tíz csengőhang közül választhat, beleértve a rezgő figyelmeztetéseket is. Fülhallgatós csatlakozó is rendelkezésére áll. Mindkét adó-vevőhöz az újratölthető akkumulátort, és nyakba akasztható tartót is mellékelünk. Az egész készletet egy könnyen szállítható táskában kapja kézhez.
Műszaki adatok:
PMR446 rádiók - ingyenes hullámhosszHatótávolság: 10 km nyílt terepen (környezeti árnyékolás esetén jelentősen változhat)Ingyenes hívásokCsoportos hívásokNiMH újratölthető akkumulátorok a csomag részei8 rádiócsatorna + 121 kódScan, Monitor, VoX, Timer, Auto aquelch, Auto power off funkciókHand-free (a headset nem tartozék)10 csengőhangRezgő hívásjelzésAdott terület megfigyelésének funkciójaLCD kijelző háttérvilágítássalLED zseblámpaVízálló külső burkolat, IPX2ÖvcsipeszLehetőség a 4x AAA alkáli elem általi töltésre (nem tartozék)NiMH akkumulátor használata esetén akár 16 óra üzemidő
Méretei:
5,7 x 17,1 x 4 cm
Tömege:
140 g (akkumulátor nélkül)
A csomag tartalma:
2x adó-vevő
2x övcsipesz
2 NiMH akkumulátor
1x töltő
1x töltőállomás két adó-vevő számára
Használati utasítás

Paraméterek

Alap funkciók

Rádió lefedettség 10 km
Csatornák száma 8
Kód:  ZD252h5
Termékszám:  P14MAA03A1BE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15