Oldal frissítése

MOTOROLA TLKR T80 EXTREME IPx4

4,7 52 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

MOTOROLA TLKR T80 EXTREME IPx4

 MOTOROLA TLKR T80 EXTREME IPx4
 

Robusztus és nagy teljesítményű rádió

Robusztus, erőteljes és ellenáll minden kedvezőtlen időjárási viszonynak. Ezek jellemzik a TLKR T80 EXTREME készülékét, amely még a legkeményebb körülmények között is készen áll a kalandokra. Nyílt terepen akár 10 km-es hatótávolsággal bír, szilárdságának és vízálló kivitelezésének köszönhetően tartja a kommunikációs kapcsolatot utazás közben, még akkor is amikor a sötét dzsungel legmélyén vagy a hegytetőkön jár. A készülék által garantált védelmi szint IPx4, ami gondoskodik a megfelelő védelemről a fröccsenő víz ellen. 


Független készülék

A T80 EXTREME walkie talkie ingyenes, nem fizetett frekvenciákat használ. Ezen belül 8 választható csatornával rendelkezik, amit praktikus LCD kijelző és beépített LED zseblámpa tesz teljessé. Emellett tíz csengőhang és rezgő hívásjelző is a rendelkezésére áll. A csomagban található egy konnektor is a fejhallgató csatlakoztatására, mind a két walkie talkie készülékhez. A csomag tartalma ezen felül két adó-vevő egységet, valamint két nyakpántot és két tölthető akkumulátort.

 MOTOROLA TLKR T80 EXTREME IPx4
 

 MOTOROLA TLKR T80 EXTREME IPx4
 

Paraméterek

  • PMR446 rádiók - ingyenes frekvencia
  • Hatótávolság: 10 km nyílt terepen
  • Tölthető elemmel
  • 8 rádiócsatorna + 121 kód
  • 10 csengőhang
  • LCD kijelző háttérvilágítással
  • LED zseblámpa
  • IPx4 vízálló külső burkolat 
  • A működési idő a NiMH akkumulátoroknak köszönhetően akár 16 óra is lehet
 

Paraméterek

Alap funkciók

Rádió lefedettség 10 km
Csatornák száma 8
Kód:  ZD252h6
Termékszám:  P14MAA03A1BF
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15