Oldal frissítése

MOTOROLA TLKR T60

4,6 31 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MOTOROLA TLKR T60

A jól felszerelt, stílusos és ellenálló TLKR T60 adóvevők készen állnak a szabadtéri kalandokra. A 8 km-es hatótávolságnak köszönhetően nem csak kint a természetben maradhatnak kapcsolatban, hanem az adóvevő segítségével gyermekeiket is "szemmel tarthatják". Az adóvevő szabad, ingyenes frekvencián működik, ahol 8 csatorna áll rendelkezésére. A használatot LCD kijelzővel és egy olyan kapoccsal könnyítették meg a készítők, melynek segítségével az adóvevő az övre erősíthető. A készlet tartalmazza a töltőt és töltőállomást mindkét adóvevő számára.
 

Műszaki adatok:
PMR446 frekvenciasáv- ingyenesSzabadtéren 8 km-es hatótávolság(épületben ez nagy mértékben változhat)ingyenes hívásokTölthető NiMH akkumulátorral (tartozék)8 rádiócsatorna + 121 kódScan funkció, Monitor, VOX, időzítő, auto aquelch, automatikus kikapcsolásFülhallgató csatlakoztatható hozzá (a fülhallgató nem tartozék)5 jelzőhangTerem ellenőrzésLCD kijelző háttérvilágítássalövcsipeszAz adóvevő működtethető 4 x AAA elemmel isA működési idő NiMH akkumulátorok használata esetén akár 16 óra
méret:
5,5 x 16,5 x 3,0 cm
súly:
103 g (akkumulátor nélkül)
A csomagolás tartalmazza:
2x adóvevő
2x övcsipesz
2 x NiMH akkumulátor
1x töltő
1x töltőállomás mindkét adóvevőnek
Használati utasítás

Paraméterek

Alap funkciók

Rádió lefedettség 8 km
Csatornák száma 8
Elem típusa AAA
Elemek száma 4 db
Kód:  ZD252h4
Termékszám:  P14MAA03A1BD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20