Oldal frissítése

Mobilly OBD-II WiFi

3,8 112 értékelés
8 490 Ft

Mobilly OBD-II WiFi

Univerzális diagnosztikai egység vezeték nélküli átviteli támogatással. Olvasd le bármikor az autó hibakódjait, hogy megértsd azok jelentését. Több operációs rendszert támogat (iOS, Windows, Android), így időt és pénzt takaríthatsz meg könnyedén. Az ELM327 mind az öt OBDII szabványt támogatja, ideértve a jelenlegi CAN buszt is. Alkalmas minden európai, ázsiai és amerikai járműhöz. A megfelelő szoftver használatakor törölheted a hibakódokat, megjelenítheted az érzékelő aktuális adatait, a fontos alkatrészek hőmérsékletét, a rendszer ellenállásait, a feszültségeket és az áramokat. Mindezt online.

Főbb jellemzők

  • Támogatott operációs rendszerek - iOS, Windows 98 - 8, Android, Windows Phone (Az iOS 13.7 és újabb verziókat jelenleg nem támogatjuk)
  • Megjeleníti az érzékelő aktuális adatait
  • Beolvassa és törli a motor hibakódjait
  • Kompatibilis a legtöbb diagnosztikai programmal

Paraméterek

Autó modell választó

Gyártó AUDI, CITROĂ‹N, DACIA, FORD, HYUNDAI, MAZDA, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, SUZUKI, TOYOTA, VW

OS kompatibilis

Kompatibilis operációs rendszerek Android, iOS, Windows

Funkciók

OBD2 funkció olvasási hibák

Csatlakozási mód

Csatlakozási mód WiFi
Kód:  FIF302
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  OBD-II WiFi

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15