Oldal frissítése

MENABO SILVER ICE

4,4 3 értékelés
31 900 Ft

MENABO SILVER ICE

A minőségi és praktikus Menabo Himalaya hordozó egy ideális opció ha sílécek biztonságos szállításáról van szó. A hordozó könnyen csatlakozik a tetőhöz a dupla mágneses felületnek köszönhetően, utána semmi sem akadályoz meg abban, hogy útnak indulj. A kialakítása strapabíró és masszív, szóval ne aggódj a sérülése miatt még a legrosszabb esetben sem.

Legfontosabb jellemzők

  • A rögzítő felület 19,5 cm
  • A rögzített síléc maximális szélessége 10 cm
  • Dupla mágneses felület
  • Zár

Egyszerű szerelés

A széles és rövid kivitelnek köszönhetően lejtett tetejű autókon is használható. Vitathatatlan előnye a mágneses rögzítő, amely révén nincs szükség szerszámokra. Emiatt azonban nem lehet erősítve az autó tetőablakára, üvegére, vagy profilozott alumíniumból készült tetőhöz.

Paraméterek

Rögzítés

Rögzítés Mágneses

Sítranszport

Sípárok száma 2
Snowboardok száma 0

Tulajdonságok

Funkció Zárható

Anyag

Anyag Vas

Szín

Szín Fekete
Kód:  AUPR4088
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MEN7800

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15