Oldal frissítése

MEGUIAR'S Ultimate Protectant Spray

4,6 5 értékelés
7 190 Ft

MEGUIAR'S Ultimate Protectant Spray

Egyedülálló védelem autód festetlen műanyag felületeinek renoválásra, kívül és belül egyaránt. A gumi, műgyanta és keményített vagy puhított műanyagfelületek új életre kelnek segítségével.

Hosszútávon képes feléleszteni, táplálni és megvédeni autód kiszáradt, kifényesedett vagy kifehéredett műanyagfelületeit, amelyek a nap vagy egyéb behatások károsítottak. Az egyedi összetételnek köszönhetően a termék mélyen táplálja az anyagokat, valami teltebb, sötétebb felületkezelést nyújt számukra. A termék ezenkívül az UV sugárzással szemben is véd, így az autódban lévő műanyagok hosszú időn át védettek maradnak.

A protektív spray nem tartalmaz pigmenteket, hanem a hagyományos termékekkel szemben valódi védelmet és helyreállító hatást biztosít. Autód belső részei, mint a műszerfal vagy a gumitömítések új életre kelnek segítségével.

 

Paraméterek

Illat

Illat Illatmentes

Használat

Használat Műanyagok, Műszerfal
Használati mód Szórófejes flakon

Térfogat

Űrtartalom 0,45 l (450 ml)
Kód:  AUPR4382
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  G14716
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15