Oldal frissítése

Meguiar's New Car Kit

49 790 Ft

Meguiar's New Car Kit

Szeretnéd mindig 100 százalékos rendben tartani az autódat? Ebből az okból egy kiváló minőségű autóápoló terméket keresel, amely otthoni körülmények között is könnyen alkalmazható? Akkor a garázsodból nem hiányozhat a Meguiar's New Car Kit autóápoló készlet. Ez ugyanis egy hatékony készlet viaszos autósamponnal, polimer viasszal és készítménnyel a fényezés védelmére. Mindent egyszerű felvinni, ráadásul a készlet mikroszálas mosókesztyűt, habszivacs felhordót és mikroszálas törlőkendőt is tartalmaz. Az előnyös árú csomag mindent tartalmaz, ami egy új autó tisztításához és védelméhez szükséges.

A Meguiar's New Car Kit autóápoló készlet fő jellemzői

  • Különleges New Car  Kit autóápoló készlet a Meguiar's márkától
  • Hatékony viaszos sampon, polimer viasz és a fényezést védő készítmény egyben
  • Nagyon egyszerű alkalmazás
  • A készlet az autók minden rajongójának készült
  • Teljes praktikus készlet beleértve a habszivacs felhordót, a mikroszálas mosókesztyűket és a 2 db mikroszálas kendőt

Paraméterek

Használat

Használat Karosszéria, Műanyagok, Műszerfal, Szélvédők, Felnik, Króm és fém, Bőr, Kárpitozott és huzattal, Fényszórók, Laminált felületek, Tömítőgyűrűk és tömítések

Térfogat

Űrtartalom 0,47 l (473 ml)
Kód:  AUPR219048
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  NEWKIT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15