Oldal frissítése

MEGUIAR'S Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax

4,5 2 értékelés
11 490 Ft

MEGUIAR'S Gold Class Carnauba Plus Premium Liquid Wax

A Wax Gold Class egy prémium folyékony viasz a Meguiar kínálatában. A termék egyedisége a természetes karnaubaviasz tartalomban rejlik. Viasz biztosítja autód tökéletes védelmét, víztaszító hatású és fényes csillogást kölcsönöz. Ezt a karnauba viasznak köszönhetően éri el, ami extrém mélységet kölcsönöz a fényes lakkoknak. A hatás különösen sötét színű és fekete autóknál érvényesül.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes festékvédelem
  • Vízlepergető hatás
  • Magas fényű csillogás a karnauba viasznak köszönhetően
  • Folyékony kivitelben

Tesztelt minőség

A Gold Class viaszok kiváló minőségét a Libereci Műszaki Egyetem is megerősíti, akik független laborítóriumi teszteket hajtottak végre a terméken. A csomagolás egy habfelvivő eszközt is tartalmaz, hogy a waxot könnyedén felvihesd autódra.

Paraméterek

Használat

Használat Karosszéria

Térfogat

Űrtartalom 0,47 l (473 ml)

Autóviasz típusa

Halmazállapot Folyékony
Összetevők karnauba
Kód:  AUPR4429
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  G7016
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05