Oldal frissítése

Meguiar's Duo Twist Drying Towel Szárító törölköző, mikroszálas, extra sűrű és nedvszívó, 90×50 cm,

5 3 értékelés
16 190 Ft

Meguiar's Duo Twist Drying Towel Szárító törölköző, mikroszálas, extra sűrű és nedvszívó, 90×50 cm,

A luxus és ultra-puha Meguiar's Duo Twist Drying Towel - szárító törölköző a legjobb dolog, amit adhatsz az autódnak! Ez a rendkívül nedvszívó törölköző, amelynek nagyon magas, 1200 g/m2 a grammtömege, jobban felszívja a vizet, mint az eddig megszokott törülközők!
Itt a legkíméletesebb módja az autó szárításának, és ez a Meguiar's Duo Twist Drying Towel - szárító törölköző!

A nagyon magas, 1200 g/m2 -es súlya biztosítja a rendkívüli vízfelvételt, míg a finom, hosszú szálak kényeztetik az autó fényezését.
A szárítással megszabadulhatsz a festékfoltoktól, valamint a vízkőlerakódásoktól és a vízben lévő egyéb ásványi anyagoktól. A minőségi, kíméletes szárítás segít abban, hogy autód hosszú ideig tökéletesen nézzen ki.

A felhasznált anyag kíméletes volta és a törölköző széleinek finom varrásai biztosítják, hogy a szárítás során nem karcolja meg az autó fényezését. A Meguiar's Duo Twist Drying Towel - szárító törölköző teljesen kíméletes az autón található összes felülettel, a fényezéstől a kényes krómozott alkatrészekig.
A luxus Meguiar's Duo Twist Drying Towel szárító törölközővel szó szerint alig várod majd, hogy megszáríthasd autódat!

Tippek az autó szárításához:

  • Miután a sampont leöblítetted a karosszéria felületéről, öblítsd át újra az autót, lassan, felülről lefelé, de ezúttal csak egy nagyon vékony vízsugárral, amely szabadon folyik a tömlőből, a nyomócső nélkül. Ez a lépés a maradék víz akár 80%-át is eltávolíthatja a fényezésből, ami nagyban megkönnyíti a későbbi szárítást.
  • Mikroszálas szárító törölközővel töröld le a vizet az autó felületéről.
  • Végül szárítsd meg a nehezen elérhető területeket, mélyeséseket és kontúrokat.
  • Ez a folyamat a lehető leghosszabb ideig szárazon tartja a törölközőt, és meghosszabbítja annak maximális nedvszívó képességét.

Ezenkívül minden Meguiar's mikroszálas és habszivacs termék 60°C-ig mosógépben mosható.


Meguiar tippje:

  • Az első használat előtt rázd ki jól a törölközőt, hogy megszabadulj a laza szálaktól.
  • Alternatív megoldásként az első használat előtt 60°C-on mosógépben is kimoshatod a törölközőt, textilpuhító használata nélkül.
  • Első alkalommal külön mosd ki a törölközőt, hogy elkerüld a többi szövet elszíneződését. Ezt követően a törölközőt más mikroszálas törölközőkkel és mosdókendőkkel együtt moshatod.


Cégünk, az Escape6 s.r.o. a Meguiar's amerikai autókozmetikumok kizárólagos importőre Csehországban és Szlovákiában.

Kód:  AUPR330504
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  X210400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20