Oldal frissítése

MEGUIAR'S DA mikroszálas vágótárcsa 6"

Kiegészítők a termékhez

MEGUIAR'S DA mikroszálas vágótárcsa 6"

A Meguiar sokéves tapasztalata a professzionális autóápolás terén számos DA mikroszálas korrekciós rendszert hozott magával, melyek nem csak a szakemberek, de az autóápolás amatőr szerelmesei számára is alkalmasak. A DA mikroszálas lemezeket más Meguiar termékek melletti használatra tervezték: együtt egy egylépéses polírozó és az azt követő waxolásos rendszerrel. Ez a rendszer teljes mértékben biztonságos, minimális porgenerálás jellemzi és 100%-os garancia arra, hogy polírozás alatt nem hagy maga után semmilyen körkörös karcolást vagy hologramot. Bizonyára értékelni fogod ezen termékek barátságos kivitelezését - polírozáskor és waxoláskor nincs szükség arra, hogy az üveg, króm vagy egyéb felületeket letakard. Ráadásul a felvitel is lényegesen kevesebb időt vesz igénybe, mint a hagyományos polírozó pasztáké.

Legfontosabb jellemzők

  • DA mikroszálas korrekciós rendszerhez tervezve
  • Minimális porgenerálás
  • Nem hagy maga után körkörös karcolásokat vagy hologramot
  • Gyengéd minden felületen
  • Átmérő: 6"
  • 6 darab/csomag

Közös használatra tervezték ezzel:
D300 DA mikroszálas korrekció vegyület készítmény
MT310 DA polírozó
DBP6 hátsó polírozólemez

További információk:
Mivel ez egy professzionális termék, a lemezek csak simítózáras tasakba vagy dobozba vannak külön csomagolva - nem buborékcsomagolásban vannak, mint a Meguiar különálló lemezei!

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Használat Orbitális polírozó
Amire alkalmas Lakk
Anyag Mikroszálas
Tulajdonságok Tépőzáras
Szín Fehér

Méret

Tárcsa átmérője 15,9 cm

Csomagolás

Darabok száma a csomagban 6 db
Kód:  AUPR4350
Termékszám:  DMC6BULK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20