Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Meguiar hibrid kerámia készlet

4,7 19 értékelés
23 590 Ft

Meguiar hibrid kerámia készlet

Tökéletes ápolás és maximális védelem az autó fényezésének

Szeretnéd, hogyha az autód mindig 100%-an rendben lenne? Ezért olyan autókozmetikai termékeket keresel, amelyek kiváló minőségűek, ugyanakkor könnyű a használatuk otthon is? Akkor a Te garázsodból sem hiányozhat a Meguiar's Hybrid Ceramic Kit készlete. Ez egy olyan hibrid kerámia termékekből álló szett, amely a legmagasabb minőségű védelmet és könnyű karbantartást nyújt, emellett rendkívüli víztaszító tulajdonságot kölcsönöz az autó fényezésének.

A Meguiar's Hybrid Ceramic Kit készlet főbb jellemzői

  • A Hybrid Ceramic Kit különleges autókozmetikumok készlete a Meguiar's márkától
  • Tökéletes ápolás az autó fényezésének
  • A polimerek és az SiO2 legmodernebb hibrid kerámia technikája
  • A rendkívüli víztaszító képességet az úgynevezett "öntisztító hatás" biztosítja
  • Nagyon egyszerű alkalmazás
  • A készlet minden autórajongónak megfelel

A Meguiar's Hybrid Ceramic Kit autókozmetikai készlet tartalma:

Meguiar's Hybrid Ceramic Kit

Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax (473 ml)

A Meguiar's Hybrid Ceramic Liquid Wax csúcs-modern hibrid kerámia polimer technológiát és SiO2-t alkalmaz a fényezés maximális védelméhez szuper hidrofób tulajdonsággal. A viasz alkalmazása nagyfokú ellenállást biztosít a fényezésnek, a kerekeknek, a műanyag elemeknek, a lámpáknak, a gumi elemeknek és más felületeknek is.

Meguiar's Hybrid Ceramic Kit

Meguiar's Hybrid Ceramic Wax (768 ml)

A fényezés maximális védelme az SiO2 technológiával és polimerekkel készült folyékony hibrid kerámia viasszal, amelyet könnyedén felvihetsz a felületre a szórófej használatával. A terméket emellett más termékekkel együtt kombinálva használhatod kizárólag a fényezés védelmére is.

Meguiar's Hybrid Ceramic Kit

Meguiar's Hybrid Ceramic Detailer (768 ml)

A Meguiar's Hybrid Ceramic Kit készlete tartalmaz még egy detailer terméket is az autó mindennapos karbantartásához a mindig tökéletes megjelenésért. A hibrid kerámia technológiának hála eredményesen távolítja el az enyhe szennyeződéseket illetve nagyfokú simaságot kölcsönöz a fényezésnek amellett, hogy fokozza annak fényét.


Paraméterek

Használat

Használat Karosszéria, Lakk
Kód:  AUPR219045xx
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CERAMICKIT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20