Oldal frissítése

MANIAC - Car detailing APC univerzális tisztítószer 500ml

5 1 értékelés
5 090 Ft

MANIAC - Car detailing APC univerzális tisztítószer 500ml

Ez az univerzális belső és külső tisztításra tervezett termék mindent tartalmaz egyben, amire szükséged van autód hatékony és biztonságos kitakarításához. A Ma-Fra Maniac APC sokoldalúsága ideálissá teszi szövetekhez, szőnyegek, műanyagok, keréktárcsák, a hűtőrács, motortér és sok más felület megtisztítására. A biztonságos és koncentrált univerzális tisztítószer hatékonyan, csíkok nélkül oldja fel a szennyeződéseket, és még az érzékeny és színes anyagokon is működik anélkül, hogy kifakítaná azokat. A MANIAC APC még a makacs szennyeződéseket is eltávolítja, és az Odor Stop technológiának köszönhetően azonnal semlegesíti a kellemetlen szagokat. A Ma-Fra univerzális tisztítószerével a megérdemelt legjobb ápolást nyújtod az autódnak.

A Ma-Fra Maniac APC univerzális autótisztító főbb jellemzői

  • Forradalmian új módja annak, hogy autódat tökéletesen tisztán tartsd
  • A MANIAC APC egy univerzális, bel- és kültérre is alkalmas tisztítószer
  • A Ma-Fra készítmény ideális szövetekhez, szőnyegek, műanyagok, keréktárcsák, a hűtőrács, motortér és sok más felület tisztításához
  • A biztonságos és koncentrált tisztítószer hatékonyan behatol a szennyeződésbe, amit felold anélkül, hogy csíkokat hagyna maga után
  • A Maniac APC érzékeny és színes anyagokon is működik a fakulás veszélye nélkül
  • Odour Stop technológiával, amely azonnal semlegesíti a kellemetlen szagokat
  • Alkalmas rovarmaradványok tisztítására is

Használati útmutató:
Az autó belseje: egyenletesen vidd fel a felületre, oszlasd el a kefével, töröld le mikroszálas kendővel és szárítsd meg.
Keréktárcsák és motor: Vidd fel és hagyd hatni, majd kend szét és öblítse le.
Hígítás:
Belső terek: 1:5 (hígító anyag: víz)
Külső: 1:1-től 1:3-ig a szennyezéstől függően
Előmosás és rovarok eltávolítása: 1:20

Összetétel

foszfonátokat, foszfátok, kationos felületaktív anyagok, nem ionos felületaktív anyagok, parfüm(LINALOOL, GERANIOL, Alfa-hexil-fahéjaldehid, (R)-p-mentha-1,8-dién)<5%konzervační činidla (Sodium pyrithione, BENZISOTHIAZOLINONE)

Paraméterek

Használat

Használat Felnik, Kárpitozott és huzattal, Kárpit
Használati mód Folyékony krém

Térfogat

Űrtartalom 0,5 l (500 ml)
Kód:  AUPR65314
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8005553021559

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15