Oldal frissítése

Compass S.O.R. Láthatósági mellény, sárga M

4,6 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 790 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 3 030 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 db 2 720 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 4 vagy több db 2 570 Ft/db

Compass S.O.R. Láthatósági mellény, sárga M

Lassan bekerül a köztudatba az a tény, hogy a fényvisszaverő elemek akár négyszeresére is növelhetik a láthatóságot, így egyre több ember kezdi használni az ilyen kiegészítőket. Például sötét ruhában a sofőr 15 m távolságból veszi Önt észre, fehérben 50 m, de ebben a mellényben már 200 m távolságból meglátja. Célszerű ezért minden olyan alkalommal használni, amikor az úttesten mozog, nem csak az autó javítása miatt, hanem például kerékpározás vagy futás közben is. Gyalogosként vagy kerekesszékesként se becsülje le a sérülésveszélyt, főleg rossz látási viszonyok mellett - félhomályban, ködben vagy esőben.

A mellény bármikor könnyedén felvehető a ruhája fölé és cipzárral összekapcsolható. Hátsó része légáteresztő, hálós anyagból készült, a fényvisszaverő elemek a sárga mellény mindkét oldalán megtalálhatóak. Mérete megfelel az M-es (40-es) ruhaméretnek.


 

Paraméterek

Anyag

Anyag Poliészter

Rendeltetés

Rendeltetés Uniszex

Méret

Méret M

Szín

Szín Sárga

Kapcsolás

Bekapcsolás Cipzár

A mellény típusa

Mellény típusa Autóba
Kód:  AUPR288
Termékszám:  1555

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05