Oldal frissítése

Alkoholszonda fénnyel

4,0 5 értékelés
5 590 Ft

Alkoholszonda fénnyel

A modern alkoholszonda pontosan tájékoztatja Önt arról, hogy alkalmas-e a vezetésre. A praktikus eszköz funkcióit tekintve minden egyes, a járművezető számára szükséges elemmel fel van szerelve, úgy mint a kijelző, fény, stopperes időzítő. Ezeknek köszönhetően pontosan tudni fogja, hogy mikor és mennyi ideig kell lélegeznie. A színes LED fény alapján könnyen megálapíthatja az alkohol koncentrációját a vérben. A piros fény jelzi, ha a váralkohol szint több, mint 0,05%, a sárga azt, ha az alkohol mennyisége több, mint 0,02% és a zöld lámpa azt, ha az alkohol 0,02% alatti.

Legfontosabb jellemzői

  • Zsebméretű és alakú design, egyúttal egy praktikus kulcstartó
  • Beépített stopperes időzítő
  • Az eredmények megtekintése a kijelzőn
  • Színes LED kijelző tájékoztat az alkohol mennyiségéről a vérben
  • Gyors reakció és helyreállítás
  • Kis zseblámpa funkciója

Praktikus kialakítású és könnyen kezelhető

A készülék egyik nagy előnye a praktikus zsebméretű kialakítás és az, hogy a szonda egyben kulcstartó is, így könnyedén magával viheti bárhova. A beépített érzékelőnek köszönhetően már nem kell többé aggódnia az alkohol szintek, kockázatos bírságok és az egészségügyi vagy anyagi károk miatt. A szonda nagyon könnyen kezelhető, így mindenki használhatja. A szonda megfújása után szinte azonnal kiértékeli az eredményt, és az eszközt egy pár másodperc után újra fel lehet használni.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Érzékelő típusa Elektrokémiai
Mérés módja Fúvóka nélkül
Alkalmazás Személyautóhoz

Tápellátás

Tápellátás AAA elem
Elemek száma 2 db

Méret & súly

Magasság 3,6 cm
Szélesség 7,4 cm
Mélység 2,2 cm
Kód:  AUPR3629
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  LAM44001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15