Oldal frissítése

Archív - Kerékpárszállítók

Video lejátszása

Hogyan válasszunk kerékpárszállítót

Hogyan válasszunk kerékpárszállítót

A kerékpár szállító a lehető legpraktikusabb megoldás a biciklik szállítására, mivel nem vesz el helyet az utastérből és a csomagtartóból. Kerékpár szállító többféle változatban kapható: kerékpárszállító tetőcsomagtartóra, vonóhorogra, hátsó ajtóra vagy kerékpárszállító utánfutó. Melyek az egyes típusok előnyei és hátrányai, és mire érdemes odafigyelni a bicikli szállító kiválasztása során?

Paraméterek módosítása
45 termék
MULTIPA Bicycle carrier for the roof - Bike Rack
MULTIPA Bicycle carrier for the roof
Megszűnt
Bike Rack

Archív - Kerékpárszállítók

A különféle kerékpár szállítók nélkülözhetetlen segítséget jelentenek a biciklizés szerelmeseinek. A kerékpár szállító az adott modelltől függően egyszerre akár több bicikli szállítására is alkalmas, így az egész család számára megoldást kínál. A kerékpár szállító autóra változatosabbá teszi a nyaralóban töltött hétvégéket, de magaddal viheted a bicikliket a hosszabb nyaralásokra is, így mindig új és izgalmas helyeket fedezhetsz fel. Válassz minőségi Thule vagy Peruzzo kerékpár hordozó felszerelést.

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20