Oldal frissítése

Karceltávolító készlet

4,0 55 értékelés
Leárazás -5 %
5 490 Ft 5 790 Ft

Karceltávolító készlet

A festékjavító- és karceltávolító nem alkalmaz nanotechnológiát és nem ígér lehetetlent, azonban feladatát maximálisan elvégzi és remek polírozást biztosít kocsidnak. A karcolások sajnos a kocsihasználat velejárói, azonban lehet enyhíteni ezen a Quixx karceltávolító használatával. Alkalmas minden fényes lakkhoz (beleértve a fémet is), kivéve a matt lakkokat.

Legfontosabb jellemzői

  • Eltávolítja a karcolásokat és a nem kívánt foltokat a festésen
  • Univerzális minden típusú festékhez
  • Gyorsan és egyszerűen alkalmazható
  • A felvitt védőréteg hosszú élettartamú
  • PD technológia

Egyszerű alkalmazás

A tartós karceltávolító speciális módszert alkalmaz, amely hosszan tartó megoldást nyújt a sérült festékfelületnek. A felkent védőréteg többszöri mosás után sem fog eltűnni, a felhasználók pedig élvezni fogják a gyors és egyszerű alkalmazását a terméknek. Autód úgy fog fényleni, mint újkorában!

Használati útmutató

Vigyen fel a Quixx Pole-ra az érintett területet, és körkörös mozdulattal kb. 1-2 percig csiszolja meg, majd nedves ruhával távolítsa el a paszta maradékát.

Használja a Quixx Finish és a mellékelt ruhát az érintett területek magasfényűségéhez. A mély karcolásokat nedvesítse a mellékelt csiszolópapírral. Ne csiszolja le az alapozóra. Ha szükséges, ismételje meg.

Ez a készlet nem alkalmas az alapozót érintő mély karcolásokra.


Paraméterek

Használat

Használat Karosszéria, Króm és fém
Kód:  AUPR1471
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  am50253

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15