Oldal frissítése

Kaparó seprűvel 48cm

3,9 16 értékelés
2 290 Ft

Kaparó seprűvel 48cm

Ne hagyd, hogy télen a kocsid szélvédőjére fagyott jég kifogjon rajtad! Gondoskodj róla, hogy biztonságosan tudj vezetni. Ha te is vezetsz autót, de nincsen garázsod, tudod milyen érzés reggel korán kelni a takarítás miatt. Télen az autó letakarítása közismert feladat, az első fagy mégis a sofőrök majdnem felét meglepetésként éri. Gyorsan és hatékonyan szeretnél megszabadulni a nemkívánatos jegesedéstől és a hótól az autódon? Akkor ez a robusztos teleszkópos kaparó seprűvel a Compasstól a megfelelő választás számodra. A habszivaccsal borított alumínium nyél konstrukciójával biztosan elégedett leszel, ugyanis garantálja a biztos és kényelmes fogást.

A teleszkópos kaparó seprável legfontosabb jellemzői 

  • Három az egyben felszerelés - kaparó, seprű, lehúzó
  • Hossza 48 cm
  • Praktikus alumínium kivitelezés
  • Habszivacs fogantyú a nyélen
  • Seprű szélessége 24 cm, gumi spatula, 10 cm-es lehúzó
  • Ideális nagyobb és kevésbé hozzáférhető területekre

Jég eltávolítása egy szempillantás alatt

A termék kaparóként, seprűként és lehúzó spatulaként is szolgál. Ideális segítség a vonzó és hatékony kialakításának köszönhetően, amely megkönnyíti a használatát. Ez a hasznos kis eszköz nem sok helyet foglal, mégis hatalmas segítség lehet a kocsid előkészítéséhez az útra.

Paraméterek

Méret

Hossz 48 cm
Szélesség 24 cm

Felszerelés

Felszerelés Seprű
Kód:  AUPR16730
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8591686103182

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10