Oldal frissítése

K2 Wax Spray 700 ml

4,5 19 értékelés
3 090 Ft

K2 Wax Spray 700 ml

Ezzel a nagyszerű K2 Wax Spray-vel autód újra sugárzóan fényes és ragyogó lesz. Ez tulajdonképpen a Quick Detailer és a szintetikus viasz tökéletes kombinációját alkotja, amely a legmodernebb technológia megtestesülése. A használata rendkívül egyszerű, csak fújd a kívánt területre, majd töröld le.

Legfőbb jellemzők

  • Az egyik leghatékonyabb wax a piacon spray formátumban
  • Univerzális, így többféleképpen felhasználható
  • Alkalmas üveg, LCD képernyő, műanyag, bőr, stb. kezelésére
  • Egyszerűen használható
  • Nem hagy fehér nyomokat a felületen
  • Kellemes illatú

Sokoldalú asszisztens

A termékkel nagyon könnyű polírozni, nem hagy maga után fehér nyomokat, és egy pillanat alatt visszaállítja az autó eredeti színét. Nemcsak gépjárművekhez, de műanyagokhoz, fényszórókhoz, műszerfalhoz, gumiabroncshoz, bőrre vagy üvegre is használható, új életre keltve őket. Olyan háztartásba is ajánlott, ahol bútort, LCD-képernyőket vagy szemüvegeket szeretnél vele kezelni. Univerzális tulajdonságainak köszönhetően több ezer módon felhasználható, ráadásul az illata is rendkívül kellemes.

 

Paraméterek

Használat

Használat Karosszéria, Műanyagok, Műszerfal, Szélvédők, Bőr, Fényszórók, Gumiabroncsok

Térfogat

Űrtartalom 0,7 l (700 ml)

Autóviasz típusa

Halmazállapot Folyékony
Összetevők szintetikus
Kód:  AUPR3845
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  amG021

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05