Oldal frissítése

K2 KLÍMA DOKTOR

4,6 55 értékelés
1 990 Ft

K2 KLÍMA DOKTOR

Hatékony eszköz a gépjárművek légkondícionáló berendezéseinek fertőtlenítésére és tisztítására. Az egyszerű felvitelnek köszönhetően - a mellékelt csövet használva - könnyedén, közvetlenül a párologtatóra és a légkondícionáló nyílásaira juttathatja a habot. A K2 Klíma Doktor hatékonyan távolítja el a gombát és a baktériumokat, emellett megelőzi a további szennyeződések kialakulását, melyek csökkentenék a légkondícionáló hatékonyságát. 500 ml-es kiszerelésben vásárolható meg.

A K2 Klíma Doktor fő jellemzői

  • A légkondícionáló berendezés hatékony tisztítása
  • Bármilyen gépjármű esetén használható
  • Praktikus felvitel cső segítségével
  • Párologtató és szellőzőnyílások tisztítására is alkalmas
  • Eltávolítja a gombát és a baktériumokat

Útmutató a K2 Klíma Doktor használatához

Vidd fel a készítményt a szennyezett területekre, és hagyd 15 percig állni. A jármű légterét jól szellőztesd ki mindaddig, amíg a tisztítóhab hat a felületen. A hab elpárolgása után tisztítsd meg a párologtatót. A termék kellemes, friss illatot hagy maga után.

 

Paraméterek

Térfogat

Űrtartalom 0,5 l (500 ml)

Használat

Használat Légkondicionáló
Kód:  AUPR04656
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  amW100

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10