Oldal frissítése

K2 Bono Black paszta külső műanyaghoz, 250 ml

1 590 Ft

K2 Bono Black paszta külső műanyaghoz, 250 ml

A műanyagok az UV sugárzás vagy az időjárás hatására fakulni kezdenek, ezért törődni kell velük. A nevezetes K2 pro által gyártott műanyag felújító visszaállítja a műanyagok eredeti küllemét és kellő védelmet biztosít számukra. Rendszeres használatával új állapotban tarthatod a jármű műanyag részeit, valamint leegyszerűsítheted az elkövetkező karbantartást is. Egy másik jelentős kitétel a termék alkalmazási módja. Ezt a műanyag felújító krémet kezdésként egy törlőrongyra kell felvinni, majd ezt követően szét kell kenni az adott felületen. Továbbá védi a kezelt felületeket az időjárási és vegyi hatásoktól. Ha érdekel az űrtartalma, akkor az 0,25 l.

K2 Bono Black paszta külső műanyaghoz, 250 ml jelentősebb paraméterei

  • A jól ismert K2 pro által gyártott műanyag felújító visszaállítja a műanyagok eredeti megjelenését
  • Védelmet nyújt a vegyi és az időjárási hatások ellen
  • Rendszeres használatával könnyebb karbantartást érhetsz el
  • Rendeltetése: műanyagok
  • A nagyon praktikus K2 pro műanyag felújító krémet először egy törlőrongyra kell felvinni, majd ezután szét kell kenni az adott felületen
  • Űrtartalma: 0,25 l

Paraméterek

Használat

Használat Műanyagok
Használati mód Folyékony krém

Térfogat

Űrtartalom 0,25 l (250 ml)
Kód:  AUPR83642
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5906534000941

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10