Oldal frissítése

Iránytű Szélvédő HYBRID 610 mm + 11 adapter TEFLON

4,0 1 értékelés

Iránytű Szélvédő HYBRID 610 mm + 11 adapter TEFLON

Nem akarjuk, az eső játékra az életed, és az életét, hogy az utasok. Első ablaktörlő nem működik a mint kellene? Mi már készen van egy egyszerű megoldás. Ez hasznos eleme tisztítja a látómezőt és lehetővé teszi, hogy biztonságosan utazhatnak minden körülmények között.

legfontosabb jellemzői

  • Hibrid kivitel teljesen eltávolítja a vizet
  • A hossza a teljes komponens 610 mm
  • Gumiszalagot bevont Teflon felület
  • Gyengéd és figyelmes a törlő szélvédők
  • Tizenegy adapter biztosítja az egyszerű telepítés

tökéletes kilátás

Klasszikus ablaktörlő egy hibrid kialakítás biztosítja a tökéletes eltávolítására víz folyik a szélvédőn. Ehhez alkatrész elfogadnak elemei klasszikus ablaktörlő. A hossza egy darab 610 mm-es.A gumiszalag van bevonva teflonbevonatú, amely biztosítja nagyon szelíd törölgetve figyelmes a pohár. Abban az esetben, kár, hogy a gumiszalag, ez a komponens lehetővé teszi a könnyű a hibás alkatrészek cseréje. Tizenegy adapterek a termék könnyű telepítés szinte minden típusú jármű.

Paraméterek

Tulajdonságok

Első akasztó hossza 610 mm
Kivitelezés Hagyományos
Kód:  AUPR823
Termékszám:  11017

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05