Oldal frissítése

Interphone U-COM7R Twin Pack Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz

138 690 Ft

Interphone U-COM7R Twin Pack Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz

A(z) Interphone U-COM7R Twin Pack Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz Sisakbeszélő biztonságos kommunikációt tesz lehetővé útközben az útitársakkal. Hirtelen valami műszaki hiba lépett fel? Felejtsd el az előre egyeztetett jeleket! Csak simán mondd el, amit szeretnél. A(z) Interphone U-COM7R Twin Pack Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz kiválóan kihasználható motorosoknak tervezett intercom közvetlen kommunikációra lett kifejlesztve, akár 4 motoros számára ugyanilyen berendezéssel, max. 1 km hatótávolságban. Mostantól bármit elmesélhetsz útközben, ami csak eszedbe jut.

A(z) Interphone U-COM7R Twin Pack Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz intercom legfőbb jellemzői

  • Megbízható és biztonságos kommunikációt garantál akár 4 útitárs számára
  • A Bluetooth átviteli távolsága akár 1 km
  • Motoros headsetként is használható, csak csatlakoztasd mobiltelefonodhoz, a GPShez vagy egy MP3 lejátszóhoz
  • Egyszerű kezelés az intercomon található gombokkal
  • Egy okostelefonos alkalmazás biztosítja a részletes beállításokat
  • Aktív működési idő: 15 óra

A(z) Interphone U-COM7R Twin Pack Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz Sisakbeszélő hibátlan és kristálytiszta kommunikációt biztosít

A problémamentes működésért a vezeték nélküli Bluetooth technológia felel, amelynek hála nagyon könnyen csatlakoztathatók a készülékek. Minden beállítás elérhető okostelefonon keresztül. Magát az intercomot is ugyanilyen könnyű lesz felszerelni a bukósisakra. Jobban szeretsz egyedül motorozni? A(z) Interphone U-COM7R Twin Pack Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz Sisakbeszélő az ilyen pillanatokban is segít. Ez a sisakba szerelhető interkom headsetként is funkcionál. Nyugodtan gyönyörködhetsz a tájban, miközben telefonálsz, követheted a navigáció útmutatását vagy MP3-kat is hallgathatsz. A nyomógombokkal egyszerűen vezérelhetők a fő funkciók az intercomon. Már csak hab a tortán, hogy a(z) Interphone U-COM7R Twin Pack Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz beszélgetési ideje egy töltéssel 15 óra.

Paraméterek

Hatótávolság

Max. hatótávolság 1 km

Beszélgetés hossza

Beszélgetési idő 15 óra

Tulajdonságok és funkciók

Tömeg 39 g
Felszerelés és funkciók Mobilalkalmazás, Automatikus hangerőszabályozás, TFT csatlakozás, Vízhatlan

Készülékek száma

Berendezések max. száma 4
Kód:  AUPR83516
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8018080458774

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20