Oldal frissítése

Interphone U-COM7R Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz

81 590 Ft

Interphone U-COM7R Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz

A(z) Interphone U-COM7R Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz Sisakbeszélő biztonságos kapcsolatot biztosít útközben a barátokkal. Hirtelen megszomjaztál? Már nem kell pantomimoznod! Mostantól használd a mikrofont. A(z) Interphone U-COM7R Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz kiválóan kihasználható motorosoknak tervezett intercom közvetlen kommunikációra lett kitalálva, akár 4 motoros számára ugyanilyen készülékkel, max. 1 km hatótávolságban. Mostantól bármiről beszélgethettek útközben.

A(z) Interphone U-COM7R Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz intercom főbb jellemzői

  • Biztonságos kommunikációt garantál akár 4 felhasználó számára
  • A Bluetooth hatótávolsága akár 1 km
  • Motoros headsetként is használható, csak csatlakoztasd mobiltelefonodhoz, a GPShez vagy egy MP3 lejátszóhoz
  • Egyszerű kezelés az intercomon található gombokkal
  • Egy okostelefonos alkalmazás biztosítja a részletes beállításokat
  • Aktív működési idő: 15 óra

A(z) Interphone U-COM7R Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz Sisakbeszélő egyszerű és kristálytiszta társalgást garantál

A hibátlan működésért a modern Bluetooth technológia felel, amelynek köszönhetően a készülékek csatlakoztatása gyerekjáték. Minden beállítható az okostelefonos alkalmazásban. Magát az intercomot is ugyanilyen könnyű lesz felszerelni a bukósisakra. Inkább egyedül motorozol? A(z) Interphone U-COM7R Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz Sisakbeszélő az ilyen helyzetekben is jól jön. A Bluetooth interkom headsetként is funkcionál. Falhatod a kilométereket és közben felhívhatod a párodat is, meghallgathatod a GPS útmutatását vagy hallgathatod a kedvenc zenéidet. A kezelés nyomógombokkal lehetséges az intercomon. Nem szabad elfelejteni, hogy a(z) Interphone U-COM7R Bluetooth headset zárt és nyitott sisakokhoz beszélgetési ideje egy töltéssel 15 óra.

Paraméterek

Hatótávolság

Max. hatótávolság 1 km

Beszélgetés hossza

Beszélgetési idő 15 óra

Tulajdonságok és funkciók

Tömeg 39 g
Felszerelés és funkciók Mobilalkalmazás, Automatikus hangerőszabályozás, TFT csatlakozás, Vízhatlan

Készülékek száma

Berendezések max. száma 4
Kód:  AUPR83515
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8018080458781

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15