Oldal frissítése

Güde GSZ 300/600

4,0 2 értékelés

Güde GSZ 300/600

A Güde GSZ 300/600 elektromos kábelemelőt a rakomány függőleges emelésére és süllyesztésére tervezték , görgővel vagy anélkül. Csiga használata esetén a 600 kg-os teher akár 5 m / perc sebességgel is felvihető 5,5 méter magasságra. A csiga nélküli üzemmód 300 kg-ig terjedő tárgyakhoz készült, amelyeket 10 m / perc sebességgel 11 méter magasságra lehet emelni. Az emelőt tartós, 12 m hosszú, 4,5 mm átmérőjű acél kötéllel szereljük fel, amely fel van szerelve egy biztonsági zárral ellátott függesztőhoroggal. Az egyszerű jack vezérlés a csatlakozókábel egyik kapcsolóján keresztül történik.

A Güde GSZ 300/600 főbb jellemzői

  • Erőteljes Güde kötélemelő függőleges teherfelvonáshoz
  • 12 m hosszú acél kötél függesztőhoroggal
  • Beépített biztonsági funkciók
  • A Güde könnyen kezelhető
  • Mellékelt egy rögzítőkészlet a felfüggesztéshez (kapcsok, csavarok) és a szíjtárcsa
  • Az emelő használható görgővel vagy anélkül

Jack biztonsági funkciókkal

A maximális munkahelyi biztonság érdekében a Güde védett funkciók kombinált rendszerével van felszerelve , mint például a csörlő végálláskapcsolója, amely automatikusan leállítja a motort, ha a dob csak háromszor van csomagolva. A kötélcsörlő villamos motorját hőbiztosíték védi, amely túlmelegedéskor automatikusan kikapcsol. Egy másik biztonsági funkció a csörlő azonnali leállításához szolgáló vészleállító.

Paraméterek

Tulajdonságok

Meghajtás Elektromos

Terhelhetőség

Terhelhetőség 600 kg

Emelés

Min. emelési magagasság 5 500 mm
Max. emelési magasság 11 000 mm

Tömeg

Tömeg 19 kg

Kezelés

Max. teherbírás 600 kg
Meghajtás Elektromos
Elhelyezés Mennyezetre
Kötél hossza 4,5 m
Fordulat Függőleges
Kód:  GUDE002
Termékszám:  1708

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20