Oldal frissítése

MIO Combo 5207 Truck Lifetime

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

MIO Combo 5207 Truck Lifetime

A Mio Combo 5207 LM Truck készülék egyedülálló kombinációja a GPS-nek és az integrált autós kamerának, a nagy járművek, mint például a lakókocsi vagy teherautó, számára optimalizálva fejlesztették és gyártották. Az elegáns, vékony készülék számos praktikus tulajdonsággal rendelkezik, 5”-os, érintőképernyője jól látható, míg a hátoldalán beépített biztonsági kamerával rögzítheted utazásod teljes időtartamát. A jármű indításakor a készülék megkezdi a rögzítést, és 720 pixeles HD kamera rögzíti az utazás minden pillanatát. Így pl baleset esetén rendelkezésre áll egy felvétel az eseményekről. Vagy felvételt készíthetsz a gyönyörű tájakról, melyet megoszthatsz családoddal, barátaiddal is. A kamera és a navigáció zökkenőmentesen működnek együtt is, így a MIO 5207 Truck Lifetime segítségével egyszerre rögzítheted az úti eseményeket és láthatod a helyes útirányt célod felé.

Főbb jellemzők:

  • Navigációs Eszköz nagy járművekre optimalizálva, mint teherautók és lakókocsik
  • Beépített biztonsági kamera
  • Beépített GPS navigáció
  • Rengeteg praktikus funkció
  • Jól olvasható, nagyméretű érintőképernyő
  • Könnyű kezelhetőség
  • Élettartamra szóló térképfrissítés
  • Bővíthető tárhely
  • Kompakt méret

Praktikus funkciókkal megtöltve

A MIO Combo 5207 Truck Lifetime legfőbb funkciója a GPS navigáció, ugyanakkor érdemes figyelembe venni a számos praktikus kiegészítő funkcióját is. A készülék teherautó/kamion módban segít a nagy járművek útvonaltervezésében, a megadott információk alapján (pl. Súly,méretek, terhelés, típus) kiszámítja az egyedi útvonalakat. Népszerű szolgáltatás az útvonaltervező, mely igény szerint megtalálja a közelben lévő helyeket, mint töltőállomások, éttermek, stb. A parkolást segítő funkció jelzi a parkolókat a céltól számított 1 km-es körben. A MioMore Desktop alkalmazásnak köszönhetően eléred a frissítésketek, így megkapod az új térképeket a készülék egész élettartama során, akár négyszer évente, illetve a Combo emellett élettartamra szólóan a biztonsági kamera adatokat is eltárolja.

Minden szempontból tökéletes

Nem kérdéses, hogy a MIO Combo 5207 Truck Lifetime egy prémium kategóriás termék. Ezt bizonyítja, hogy a beépített 4GB memória bővítéséhez micro SD kártya tartozik hozzá. A készülék élettartamának hosszúságát szolgálja a nagy teljesítményű, beépített 950 mAh akkumulátor, melyhez a szivargyújtóról működtethető autós töltő szintén tartozék. A csomagban megtalálható még a 8 GB-os microSD kártya, egy autós tartó és a szoftver DVD.

A csomag tartalma:
MIO GPS Combo 5207 Truck Lifetime készülék
MicroSD kártya
Autós töltő
Autós tartó
Szoftver DVD

 

Paraméterek

Navigáció típusa

Rendeltetés Teherautó

Tulajdonságok

Kijelző mérete 5 " (12,7 cm)
Memóriakártya típusa Micro SD

Funkciók

Funkciók Cseh Köztársaság + Európa térképe, Parkolási asszisztens (parkolóhely keresés), Radaradatbázis, Élettartam térképfrissítés
Kód:  PP302u6
Termékszám:  5413N5020035
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15