Oldal frissítése

Foliatec 400 ml spray antracit-metal

5 3 értékelés
17 490 Ft

Foliatec 400 ml spray antracit-metal

A FOLIATEC egyedülálló módot kínál arra, hogy könnyen változtasson a designon, ugyanakkor megőrizze az eredeti felületet. A spray szinte bármilyen sima felületre rárakódik (ehhez csakoldószerrel szembeni ellenállás szükséges), még akkor is, hogyha a felület alakja a hagyományostól  eltérő. Megszilárdulása után (már 30 perc) antracit fémes felületet képez az anyagon, amely teljes mértékben véd az esőtől, sótól és véd a kövek okozta karcoktól. Ha a felületet sérülés éri, vagy le kívánja cserélni, könnyen eltávolítható anélkól, hogy tartós nyomot hagyna magaután.

Főbb jellemzők

  • Felszíni fólia a védelem és a külalakváltozás érdekében
  • Szinte minden felületen megtapad, még a hagyományostól eltérő alakú tárgyakon is (oldószerrel szembeni ellenállás szükséges)
  • A vízálló jelleg megtartása érdekében ajánlott FOLIATEC 2100 speciális tisztító használata
  • Válassza le a spray felületét, hogy visszanyerje az eredeti felületet
  • Egyszerű felvitel (akár 3-4 réteg, szükség szerint)

Paraméterek

Térfogat

Űrtartalom 0,4 l (400 ml)

Szín

Szín Antracit
Kód:  AUPR00191
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2067
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15