Oldal frissítése

Fly Racing nadrág Kinetic Jet, 2023 szürke/szürke/fekete méret 32

33 990 Ft

Fly Racing nadrág Kinetic Jet, 2023 szürke/szürke/fekete méret 32

Mindegy, hogy városon kívül vagy belül repesztesz a motoroddal, biztosan te is úgy látod, hogy nincs értelme feleslegesen kockáztatni a sérüléseket. A férfi Fly Racing nadrág Kinetic Jet, 2023 szürke/szürke/fekete méret 32 motoros nadrág megbízhatóan társítja a praktikumot és a védelmet és már az elejétől lenyűgöz jellegzetes megjelenésével, amely főleg a Motokrossz stílus kedvelőinek áll jól. Ez a kiváló minőségű motoros nadrág nagy védelmet nyújt a lehetséges sérülésekkel szemben, amelyet elsősorban a külső, Textil réteg szavatol.

Fly Racing nadrág Kinetic Jet, 2023 szürke/szürke/fekete méret 32 - motoros nadrág a védelemért

Egy igazán jó motoros nadrág nem lehet meg elsőrangú védelem nélkül, ami esés esetén pótolhatatlan. Ezért a(z) Fly Racing nadrág Kinetic Jet, 2023 szürke/szürke/fekete méret 32 motoros nadrág csípőprotektorral is el van látva. A(z) Fly Racing nadrág Kinetic Jet, 2023 szürke/szürke/fekete méret 32 motoros nadrág bármilyen évszakra ajánlott. A kényelemhez hozzájárul az is, hogy igény szerint állítható. A(z) Derék szélessége állítható rajta.

Paraméterek

Anyag

Anyag Textil

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi
Stílus Motokrossz

Védőfelszerelés

Protektorok helye Derék
Protektorok anyaga Hab
Védő típusa Behelyezhető

Szezon

Szezon Négyévszakos

Méret

Méret 32

Szín

Szín Szürke

További tulajdonságok

Felszerelés Sztreccs panelek
Állítási lehetőségek Derék szélessége
Bélés anyaga Textil
Kód:  MOTO32845
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M172-0147-32

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15