Oldal frissítése

Fly Racing nadrág F-16, 2023 kék/szürke mérete 30

21 090 Ft

Fly Racing nadrág F-16, 2023 kék/szürke mérete 30

Akár városban, akár azon kívül mész a motorodon, valószínűleg osztod azt a véleményt, hogy a megfelelő felszerelés nélkül nem érdemes elindulni. A férfi Fly Racing nadrág F-16, 2023 kék/szürke mérete 30 motoros nadrág tökéletesen kombinálja a kényelmet és a biztonságot és már első látásra lenyűgöz egyedi megjelenésével, amely főleg a Motokrossz stílus kedvelőinek áll jól. Ez a kiváló minőségű motoros nadrág a lehető legnagyobb védelmet nyújtja a lehetséges sérülésekkel szemben, amelyet főleg a külső, Textil bevonat nyújt.

Fly Racing nadrág F-16, 2023 kék/szürke mérete 30 - motoros nadrág a biztonságos utazásért

Az igazi motoros nadrág nem lehet meg megfelelő védelem nélkül, ami esés esetén pótolhatatlan. Ezért a(z) Fly Racing nadrág F-16, 2023 kék/szürke mérete 30 motoros nadrág csípővédővel is el van látva. A(z) Fly Racing nadrág F-16, 2023 kék/szürke mérete 30 motoros nadrág bármilyen évszakban jól kihasználható. A maximális kényelemhez hozzájárul az is, hogy szükség szerint állítható. A(z) Derék szélessége állítható rajta.

Paraméterek

Anyag

Anyag Textil

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi
Stílus Motokrossz

Védőfelszerelés

Protektorok helye Derék
Protektorok anyaga Hab
Védő típusa Behelyezhető

Szezon

Szezon Négyévszakos

Méret

Méret 30

Szín

Szín Szürke, Kék

További tulajdonságok

Felszerelés Sztreccs panelek
Állítási lehetőségek Derék szélessége
Bélés anyaga Textil
Kód:  MOTO32792
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M171-0138-30

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10