Oldal frissítése

Fly Racing Kinetic Jet 2023, fekete/menta/szürke, 40

33 990 Ft

Fly Racing Kinetic Jet 2023, fekete/menta/szürke, 40

Mindegy, hogy rövid vagy hosszabb úton mész a motorkerékpároddal, biztosan te is úgy gondolod, hogy nincs értelme feleslegesen kockáztatni a sérüléseket. A férfi Fly Racing Kinetic Jet 2023, fekete/menta/szürke, 40 motoros nadrág nagyszerűen egyesíti a praktikumot és a védelmet és már első pillantásra lenyűgöz különleges megjelenésével, amely főleg a Motokrossz stílus kedvelőinek fog tetszeni. Ez a kiváló minőségű motoros nadrág nagy védelmet ad a lehetséges sérülésekkel szemben, amelyet elsősorban a külső, Textil bevonat biztosít.

Fly Racing Kinetic Jet 2023, fekete/menta/szürke, 40 - motoros nadrág bármilyen utazáshoz

A jó motoros nadrág nem minősül annak megfelelő védelem nélkül, ami eséskor elengedhetetlen. Ezért a(z) Fly Racing Kinetic Jet 2023, fekete/menta/szürke, 40 motoros nadrág csípővédővel is el van látva. A(z) Fly Racing Kinetic Jet 2023, fekete/menta/szürke, 40 motoros nadrág bármilyen évszakra ajánlott. A teljes körű kényelemhez hozzájárul az is, hogy igény szerint állítható. A(z) Derék szélessége állítható rajta.

Paraméterek

Anyag

Anyag Textil

Rendeltetés

Rendeltetés Férfi
Stílus Motokrossz

Védőfelszerelés

Protektorok helye Derék
Protektorok anyaga Hab
Védő típusa Behelyezhető

Szezon

Szezon Négyévszakos

Méret

Méret 40

Szín

Szín Fekete

További tulajdonságok

Felszerelés Sztreccs panelek
Állítási lehetőségek Derék szélessége
Bélés anyaga Textil
Kód:  MOTO32825
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  M172-0144-40

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10