Oldal frissítése

Fiskars Solid

4,7 21 értékelés
4 790 Ft

Fiskars Solid

Kell készíteni. Ne lepődj meg a nagy hóban. Tam, kde nepomůžou ani sněhové řetězy, bude možné situaci řešit touto kvalitní lopatou na sníh. Megvásárlásával egy terméket egy népszerű márka a DIY - Fiskars, mindig van, mielőtt más út előttünk.

legfontosabb jellemzői

  • Könnyű és robosztus anyag FiberComp
  • Egy darabból
  • Ergonomikusan kialakított fogantyú
  • Tartós T-fogantyú
  • Kis mérete könnyű, könnyen tárolható az autóban

Hasznos segítő télen

Kis mérete lapát egyszerűen behelyezhető a kocsija csomagtartójában minden akadályoztatás nélkül az Ön számára. Elég robusztus, és egy darabból, származó FiberComp ellenálló anyagból, hogy ellenálljon az eltávolítása nagy mennyiségű havat. Határozottan így ne aggódj, hogy kitört a kezükben. Tartós T-fogantyú pedig biztosítja, hogy a lapát a kéznek, mint egy kesztyű, mikor lesz egy öröm együtt dolgozni.Amit a felhasználó valóban értékelni az általánosan alacsony a vödör súlyát. 

Paraméterek

Típus

Összecsukható Nem
Szélesség 22 cm
Teleszkópikus nyél Nem
Alak Egyenes
Típus Ásó

Anyag

Penge anyaga Fém

Méret & súly

Teljes hossz 63 cm
Szélesség 22 cm
Tömeg 0,52 kg
Kód:  BOR745d
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  1019353
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15