Oldal frissítése

Fényszóró felújító készlet

3,3 3 értékelés
8 190 Ft

Fényszóró felújító készlet

Megbukott az autód a műszaki vizsgán a megsárgult vagy sérült műanyag fényszórók miatt? Van megoldás erre a problémára a Compass termékének formájában. Az új fényszórók magas költségeit elfelejtheted. Javítsd meg meglévő fényszóróidat gyorsan és egyszerűen. Sokkal könnyebb lesz, mint gondolnád. Professzionális szinten és az új fényszórók árának töredékéért magad alkalmazhatod a terméket. 

Legfőbb jellemzők

  • Egyszerűen alkalmazható termék
  • Eltávolítja a műanyag fényszórók sárgulását
  • Garantált professzionális eredmény
  • Védelem az UV-sugárak és a párásodás ellen

Egyszerű és gyors

Gondoskodj a homályos és ezért nem megfelelő fényszórókról vagy ködlámpákról ezzel a felújító készlettel. A felhordás után egy kemény réteg képződik a fényszóró felületén, amely megvédi azt a további sárgulástól. Elégedett leszel a pára és az UV-sugárzás elleni védelemmel is. A termék azeredeti fényerő akár 95%-át ígéri.

Kód:  AUPR1470
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  am50251

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05