Oldal frissítése

fekete hopp

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

fekete hopp

Floomer ellenére zsebméretű mérő egy nagyon bonyolult véralkohol koncentrációjának (BAC). Belül ugyanaz használt érzékelő rendőrségi alkohol teszter, így biztos lehet benne, hogy a mérések eltérnek a valóságtól. Az eredmények feldolgozása modern módon. Közvetlenül az alkalmazás az okostelefonon, amely nemcsak megjeleníti az eredményt, de egyben a lehetséges megoldásokat. Az alkalmazás elérhető az App Store-ban, a Google Play and Windows Store.

legfontosabb jellemzői

  • Precíziós mérési véralkohol-koncentráció a kecses olasz design
  • Ugyanez érzékelőt használnak a rendőri erők
  • 3,5 jack csatlakozik a smartphone (akkumulátor nélkül)
  • Ez az alkalmazás figyeli a jogi korlátok ország
  • Kiszámítja az idő csökkentésének, valamint a súlya, neme, kora és magasság
  • Magasabb szinten utolér taxi, hívja a barátom, küldjön egy üzenetet a helyét, úgy találja, egy étterem ...

Hogyan működik ez?

Csak csatlakoztassa hopp a telefonra szabványos audio jack, nyissa ki a fúvókát és csapást. Nincs szükség sem az elemet!Miután a véralkohol szint meghaladja a törvényes határérték hatályos ország vagy állam, ahol van, az alkalmazás értesítést küld a piros képernyő. Belépve a testsúly, nem, kor és magasság alkalmazás kiszámítja, mennyi ideig kell venni a tested, hogy csökkentse BAC. Alkalmazások megtanulják a sebességet az anyagcserét, és ez megadja személyre szabott eredményeket. A mérő is megoszthatja barátaival, hogy megbizonyosodjon arról, hogy rendben van, vagy szükségük van egy kört.

Mentél keresztül?

Az alkalmazás kiszámítja a megfelelő időben, ami után várható csökkenése, és ez a megfelelő idő, hogy ismételje meg a tesztet. Is ad számos alternatíva, hogy hogyan kell kezelni a helyzetet. Ha nem a kormány mögött, hopp alkalmazás megtalálni és egy taxit. Vagy forduljon a barátja. Készítsd el saját listát kedvenc barátai, akikkel keresztül hívja az alkalmazást, vagy küldjön egy üzenetet a helyét, így vegye Nem található probléma. Egy másik lehetőség az, hogy csökkenjen az az alkohol az élelmiszerekben. Az alkalmazás használata megtalálható éttermek a közelben.

Kód:  FLOOM1
Termékszám:  EN-FL01-B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15