Oldal frissítése

DrinkMate Lightning

1,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

DrinkMate Lightning

Tartsuk tökéletes pálya véralkohol szintje ezzel a modern Alkohol DrinkMate. Ez egy olyan újítás, kiváló design és a kompakt, így viselni őket mindenütt. Ez a kis Šikula nem tartalmaz elemet, de csak a szükséges elektronikát és a mérési cellában. Ezért is a tömeg a határ mindössze 6 g.

Oneszerűen CONNECT az okostelefont a Lightning csatlakozó, töltse le és telepítse a szabadon hozzáférhető alkalmazás, és nincs idő akkor tudni fogja az eredményt. Nem szükséges sem szopóka, mivel a fúj be a műszer távolságból körülbelül 2,5 cm. Ez a praktikus teszter, ami miatt a kis méret, könnyű elrejteni a zsebében, táskában vagy elhelyez azt a kulcsot.  

Legfontosabb jellemzők

  • Alkohol, kedvező áron
  • Kompakt kialakítás és modern design
  • Minőségi kapcsolat Lightning csatlakozó
  • Alkalmazások DrinkMate ingyenes letöltés
  • A felmelegedési idő Approx 7
  • Kompatibilis az iOS

Figyelem!

Alkohol nincs beállítva DrinkMate méter. A mért értékek csak személyes használatra, és nem lehet használni, hogy meghatározza a jogosultság a szakma, például. vezetés, működő gépek, stb Gyártó, forgalmazó vagy az eladó felel a cselekmények és a tettek az emberek, akik alkoholt fogyasztottak. Az alkohol teszter bármilyen módon való felelősségük jogszabályainak megfelelően az ország.

Támogatott eszközök:

Apple iPad Mini 1
Apple iPad mini 2
Apple iPad Mini 3
Apple iPad mini 4
Apple iPad Pro 12.9
Apple iPad Pro 9.7
Apple iPad 4 (Retina Display)
Apple iPhone
Apple iPhone 5
Apple iPhone 5C
Apple iPhone 5S
Apple iPhone 6
Apple iPhone 6 Plus
Apple iPhone 6S
Apple iPhone 6S Plus
Apple iPhone 7
Apple iPhone 7 Plus

Kód:  DRMT001b
Termékszám:  PDQ-001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05