Oldal frissítése

DEi Design Engineering termo szigetelő szalag kipufogóra, fekete, szélesség 25 mm, hosszúság 4,5 m

4,0 1 értékelés
7 990 Ft

DEi Design Engineering termo szigetelő szalag kipufogóra, fekete, szélesség 25 mm, hosszúság 4,5 m

Kiváló hőszigetelő szalag, amely javít gépkocsija és más közlekedési eszközei teljesítményén, és meghosszabbítja azok élettartamát. A DEi hőszigetelő szalag elsősorban a kipufogó csövek és a kipufogó más részeinek betekerésére alkalmas. A befedéssel akár 50 %-kal is csökkentheti a motorháztető alatti hőmérsékletet. Ráadásul a meleg levegő nem terjed szabadon a csövek körül, ennek köszönhetően kevésbé melegíti fel a motor többi részét. Minél hidegebb a levegő a motorháztető alatt, annál jobb a hűtése, és annál nagyobb teljesítményt nyújt. Ebben a csomagban egy 4,5 méter hosszú és 25 mm széles szalagot talál. A Design Engineering hőszigetelő szalag színe fekete.

A DEi hőszigetelő szalag főbb jellemzői

  • A szalagot teljesen feketére festették
  • Akár 50 %-kal is csökkenti a kipufogó csövek terében lévő hőmérsékletet
  • A szalaggal a motor nagyobb teljesítményt és hosszabb élettartamot érhet el
  • Hihetetlen, de 648 °C-ig ellenálló
  • A DEI szalag támogatja a füstgáz nagyobb átvitelét

A hőszigetelő szalag meghosszabbítja járműve élettartamát?

Leegyszerűsítve azt mondhatjuk, hogy igen. A gépjárműben a motor ugyanis nagyobb teljesítményt és hosszabb élettartamot érhet el a számára kedvező körülmények között. Ezek közé tartozik az alacsonyabb hőmérséklet, a vezetékek jobb áteresztőképessége, a minőségi szellőzés és még sok más. A Design Engineering hőszigetelő szalaggal alacsonyabb környezeti hőmérsékletet teremthet, így a motor kevésbé hevül fel, és nem melegednek túl az elektronikai alkatrészek, amelyek nagyon érzékenyek a hőmérsékletre.

Egyszerű használat

Amennyiben 100 %-ig be akar tartani minden tanácsot és tippet a szalag maximális mértékű kihasználásához, akkor a gyártó a hőszigetelő szalagokra szolgáló DEi HT Silicone Coating spray használatát ajánlja. Vigye fel a spray-t az előkészített felületre, majd nedvesítse be a szalagot (lásd videó), de ne áztassa el teljesen!

Paraméterek

Méretek

Hossz 4,5 m
Szélesség 25 mm

Szín

Szín Fekete

Tulajdonságok

Hőállóság az érintett hővel szemben 648 °C
Hőállóság a sugárzó hővel szemben 1 366 °C
Kód:  Moto07765
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  010120

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10